reklama
Jezu dziewczyny skonczmy to! Jest nowy dzień było minęło. Hormonów w powietrzy w *** i wiecej. Weźmy się ogarnijmy i rozmaiwjamy o tym po co tu jestesmyAniu wiem, ze z tymi kropkami pijesz do mnie i tu sie przyznaje. Moja edycja byla tylko po to by juz dalej nie rozstrzasac gownoburzy, bo wczorajszych dyskusji mialam po prostu dosc. Nie wiem po co robic z tego screny. Nie wiedzialam ze dotyczy to dziewczyny ktora znam z innego watku bo dobre pare godzin mnie juz na nim nie bylo.
Tak wiec bije sie w pierś i przepraszam @sundee23 za komentarz jesli byl obrazliwy- nie wiedzialam o kogo chodzi, nie wiedzialam kto i jaka sytuacja, nawet nie pamietam dokladnie co tam bylo napisane tak szczerze mowiac.
Nowy cykl, nowy oddech, nowy start [emoji16] to samo będę mówiła dziś /jutro [emoji846]No i przyszła 1 dc zaczynamy zabawę
Rozumiem o co chodzi .Ty naprawdę nie łapiesz o co chodzi? Do tego nie potrzeb wyższego wykształcenia.
1. Napisałaś na innej grupie o kimś kto nie miał o tym pojęcia. To nie jest fair. Ja nie wynosze stąd na inne grupy ze jest tepa pipa taka anka która pisze o innych i o zgrozo jebne.
2. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i w jaki sposób to zrobiłaś.
I faktycznie jebnij to może zrozumiesz.
Ale żeby od razu pisać że jestem tempà pi...zda.
Nie znasz mnie to nie obrażaj możesz skrytykować ale wyzywać - dla mnie słabe.
Jakbyś wiedziała to mam dwa kierunki skończone w Krakowie na uniwersytecie Jagiellońskim. Znam biegle 3 języki.
Słabe było z mojej strony to ze napisałam na tamtym wątku słabe mogłam tu wyrazić swoje zdanie ale żeby od razu od tempoty mnie wyzywać Oki widocznie na taki typ.
Nikt mi nie musi pisać nie czekam na to w ogóle żebym została bo po wiadomościach nie chce mi się tu być ! I miałam nie wchodzić w ogóle ale po wiadomo. Priv
Jak mam nie skomentować brak mi słów to ze źle zrobiłam wiem ale ludzie szanujmy się poz. ...da , suk....a
Rudaa94
Fanka BB :)
Przepraszam bardzo. Jest to sprostowanie i wyjasnienie do tego co Ania napisala i mam do tego pelne prawo skoro zostalam wywolana publicznie
Jezu dziewczyny skonczmy to! Jest nowy dzień było minęło. Hormonów w powietrzy w *** i wiecej. Weźmy się ogarnijmy i rozmaiwjamy o tym po co tu jestesmy
1.pipa nie napisalam *****. Też mam dwa kierunki (też na uj i to wydziela prawa! Yuhu chwalmy się dalej) i też znam tyle języków a co więcej rozrowniam te dwa słowa.Rozumiem o co chodzi .
Ale żeby od razu pisać że jestem tempà pi...zda.
Nie znasz mnie to nie obrażaj możesz skrytykować ale wyzywać - dla mnie słabe.
Jakbyś wiedziała to mam dwa kierunki skończone w Krakowie na uniwersytecie Jagiellońskim. Znam biegle 3 języki.
Słabe było z mojej strony to ze napisałam na tamtym wątku słabe mogłam tu wyrazić swoje zdanie ale żeby od razu od tempoty mnie wyzywać Oki widocznie na taki typ.
Nikt mi nie musi pisać nie czekam na to w ogóle żebym została bo po wiadomościach nie chce mi się tu być ! I miałam nie wchodzić w ogóle ale po wiadomo. Priv
Jak mam nie skomentować brak mi słów to ze źle zrobiłam wiem ale ludzie szanujmy się poz. ...da , suk....a
2.jak masz takie wykształcenie tym bardziej nie spodziewałabym się tak faszywego zachowania jak Twoje wczoraj. Bo zdobyta wiedza i tytuły zobowiązują. I tak się nie zachowuje do 2 człowieka zawsze wszystko robi się tak by 2 osoba mogła się bronić.
Ja przeprosilam za swoje słowa. i to wczoraj przed tym umoralniajacym postem napisanym teraz a ty przeprosiłaś za swoje zachowanie?
Ok laski, za dużo jak dla mnie. Chwilowo się od Was wypisuje bo tu chciałam mieć odskocznię, pogadać z dziewczynami które są na podobnym etapie jak ja. A nie ciągle przepychanki po których ciężko się przebić do jakiś postów na temat. Przeczekam dymy parę dni i wrócę jak się uspokoi [emoji6][emoji846] tymczasem tak czy siak trzymam kciuki. Mam nadzieję że to hormony ciążowe Wmai targają [emoji16]
Ps milion razy bardziej lubiłam czytać o ogórkowej niż takie coś ,[emoji849][emoji1745][emoji6]
Ps milion razy bardziej lubiłam czytać o ogórkowej niż takie coś ,[emoji849][emoji1745][emoji6]
Ewq9
Nie jestem wgl w temacie. O co chodzi ? Bo nie rozumiem...musiałam ochłonąć żeby napisać miałam nic nie pisać ale po wiadomościach prywatnych
Jedna osoba przegiela nazywając mnie największą suka jakie zna ze sytuacje ale co najlepsze było w wiadomosci ze tez by w życiu nie powiedziała o ciąży której może nie być
Następna tez w wiadomości priv napisała ze zgrywam ofiarę i czekam aż dziewczyny mnie przeprosza jak chce to żebym została a ja nie to nie nikt mnie prosić nie będzie ze zauważyła ze ofiarę zgrywam itd.
Tylko jedna dziewczyna napisała priv ze daj spokój każdy popełnia błędy i ze zrobię jak uważam ale te obelgi nie na miejscu
Na tamtym wątku dziewczyny zgłosiły komentarz bo sama chciałam go usunąć i nie znalazłam pisze ze usunięty
Mam screeny jako dowód dziewczyny tam na tamtym wątku komentowały to dawały "Lubie to " a za chwilę edytowaly ta wiadomość wstawiając " ......" żeby potem nie było że same się śmiały . Verona również zdawała im tam co tu się dzieje ze jeszcze niektóre niebzykniete a zachwile dołącza do nas ze to takie dziwne. Nie będę każdej tu wypisywać ale tylko jedna zapomniałam nicku napisała ze źle zrobiłam i prosi o wyjaśnienia wiec tylko ona zachowała się ok nie obrażając mnie jak inne żebym jebla się w głowę czy jebla jako żebym umarła coś takiego - bo te wiadomości zostały EDYTOWANE .
Nic mnie tak nie zdenerwowało jak to ze ktoś coś napisał a potem to edytował ale mam screeny.
Jedna dziewczyna napisała ze ona nie widzi żeby mi tak ktoś napisał i wtedy się coflam patrze edytowany.
Jedna dziewczyna ze wątpi w to forum jak mogłam tak zrobić itp a potem żebym napisała co u mnie .
Faktycznie jak się coś napisze trzeba zrobić dwa głębokie.
ale żeby dziewczyny edytowaly to co napisał lub uwuwaly wiadomość wstawiając "......" to jest już mistrzostwo.
Okej, nie czytałam poprzednich postów, już się nie odzywam
Sorry dziewczyny ale ja się wylogowuje. Bo to już jest chore. Ciągnięta telenowela bo pani która zawiniła czuje się teraz ofiarą. Przegięłam wiem i przeprosiłam.
Chore zrobiło się to forum.
Może wroce jak się ogarniemy i będzie znowu normalnie.
Mam nadzieję że te które są w październikowych wszystko bd okej a reszcie życzę szczęśliwych 2 kresek
Chore zrobiło się to forum.
Może wroce jak się ogarniemy i będzie znowu normalnie.
Mam nadzieję że te które są w październikowych wszystko bd okej a reszcie życzę szczęśliwych 2 kresek
reklama
Rudaa94
Ja tez trzymam za ciebie kciuki kochana
Ok laski, za dużo jak dla mnie. Chwilowo się od Was wypisuje bo tu chciałam mieć odskocznię, pogadać z dziewczynami które są na podobnym etapie jak ja. A nie ciągle przepychanki po których ciężko się przebić do jakiś postów na temat. Przeczekam dymy parę dni i wrócę jak się uspokoi [emoji6][emoji846] tymczasem tak czy siak trzymam kciuki. Mam nadzieję że to hormony ciążowe Wmai targają [emoji16]