reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde spać nie mogę. Zdrzemnelam się może z pół godziny. Młody mnie obudził to go ululalam. A teraz lipa.
Stary sapie, pies tupie, ręka mi drętwieje, i ogólnie wszystko jest przeciwko mnie.
Przeniosłam się do salonu to pies kurde za mną i sapie w ucho. No żesz.
Mam to samo z psem nie ma nic gorszego 🤣🤣🤣🤣 albo jest jak się kładzie na mnie pyskiem i sie obrócić nie mogę

Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Teraz to tutaj strach o czymkolwiek napisać, bo od razu wysmiewają.
Na Verone się tak uwziely że się dziwię że nie napisała "spierd****m stąd".
Bezpieczniej sobie czytać i się nic nie odzywać, a swoje przemyślenia przemyślać dalej samemu sobie.
@aga.i.nieszka A Ty masz jakiś problem do mnie? To już nie można napisać że się dziwnie czuje i nie wiem o co chodzi?
Właśnie przez takie reakcje jak Twoja niewiele się odzywam na forum. Jeden raz napisałam co mi się dzieje z nadzieją że któraś z dziewczyn coś podpowie A Ty się dowalilas do mojego dryfowania jakbym Ci tym życie zniszczyła.

Ostatnia edycja:
Spoko spoko, trzymam Ci miejsce! [emoji7][emoji23]
Mi tez trzymaj ;)

Laski mąż mnie dzisiaj rozwalił na łopatki:D
Poszliśmy do rosmana bo wkładki mi się skończyły i przy okazji sobie 3 testy wzięłam bo mi jeden został, i on tak trzymał te wkładki i te testy w ręce chodził dumny jak paw po rosmanie :D i jeszcze mówi że się bardzo męski teraz czuje jak takie zakupy nosi :) no humor mi nieźle poprawił

A WGL to 3.02 mam wizytę u endokrynologa, dziś robiłam tsh, ft3 i ft4 i jestem przerażona jakie mi wyniki wyjdą i jak duże tsh urosło ;(
Wyniki były od 14 do odbioru ale pracuje na popołudnie więc dopiero rano odbiorę.
I się martwię że jak to tsh wyszło wysokie to nici z moich pozytywnych odczuć co do cyklu ;(

Ostatnia edycja:
Planuję pójść jutro do lekarza rano koło 9:00 i wziąć skierowanie na podstawowe badania, zaraz potem pójdę na pobieranie krwi i wyniki będą koło godziny 18 pewnie. Beta jest tylko prywatnie czy lekarz może dać mi skierowanie?
Lekarz oczywiście może dać skierowanie na betę. Dziewczyny, nie wprowadzajcie w błąd - to jak najbardziej refundowane badanie !!!

Wow, jeden dzień bez forum i kilkadziesiąt stron do nadrobienia 😂 nie mam czasu na netflixa!
ja tymczasem pozdrawiam z (już nie służbowej) Portugalii :)

Załączniki

• A77CBB06-6FD2-4C55-BEB9-24FD206FAB07.jpeg
    A77CBB06-6FD2-4C55-BEB9-24FD206FAB07.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 91
  • E9DB4113-A920-416F-A379-95597F502FCC.jpeg
    E9DB4113-A920-416F-A379-95597F502FCC.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Witam Was w 13 dpo [emoji846]

U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]

Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]

Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]
IMG_20200131_063350.jpeg

Do góry