Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo z psem nie ma nic gorszego albo jest jak się kładzie na mnie pyskiem i sie obrócić nie mogęKurde spać nie mogę. Zdrzemnelam się może z pół godziny. Młody mnie obudził to go ululalam. A teraz lipa.
Stary sapie, pies tupie, ręka mi drętwieje, i ogólnie wszystko jest przeciwko mnie.
Przeniosłam się do salonu to pies kurde za mną i sapie w ucho. No żesz.
Teraz to tutaj strach o czymkolwiek napisać, bo od razu wysmiewają.Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Mi tez trzymajSpoko spoko, trzymam Ci miejsce! [emoji7][emoji23]
Lekarz oczywiście może dać skierowanie na betę. Dziewczyny, nie wprowadzajcie w błąd - to jak najbardziej refundowane badanie !!!Planuję pójść jutro do lekarza rano koło 9:00 i wziąć skierowanie na podstawowe badania, zaraz potem pójdę na pobieranie krwi i wyniki będą koło godziny 18 pewnie. Beta jest tylko prywatnie czy lekarz może dać mi skierowanie?