reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde spać nie mogę. Zdrzemnelam się może z pół godziny. Młody mnie obudził to go ululalam. A teraz lipa.
Stary sapie, pies tupie, ręka mi drętwieje, i ogólnie wszystko jest przeciwko mnie.
Przeniosłam się do salonu to pies kurde za mną i sapie w ucho. No żesz.
Mam to samo z psem nie ma nic gorszego 🤣🤣🤣🤣 albo jest jak się kładzie na mnie pyskiem i sie obrócić nie mogę

Kurde ja też mam takie dziwne przeczucia/uczucia od kilku dni że się udało. Nie chcialam tu o tym pisac..Boję się o tym myśleć i żeby się nie nakręcać cały czas sobie wmawiam ze nie moglo sie udać tak o za 1 razem..
Teraz to tutaj strach o czymkolwiek napisać, bo od razu wysmiewają.
Na Verone się tak uwziely że się dziwię że nie napisała "spierd****m stąd".
Bezpieczniej sobie czytać i się nic nie odzywać, a swoje przemyślenia przemyślać dalej samemu sobie.
@aga.i.nieszka A Ty masz jakiś problem do mnie? To już nie można napisać że się dziwnie czuje i nie wiem o co chodzi?
Właśnie przez takie reakcje jak Twoja niewiele się odzywam na forum. Jeden raz napisałam co mi się dzieje z nadzieją że któraś z dziewczyn coś podpowie A Ty się dowalilas do mojego dryfowania jakbym Ci tym życie zniszczyła.

Ostatnia edycja:
Spoko spoko, trzymam Ci miejsce! [emoji7][emoji23]
Mi tez trzymaj ;)

Laski mąż mnie dzisiaj rozwalił na łopatki:D
Poszliśmy do rosmana bo wkładki mi się skończyły i przy okazji sobie 3 testy wzięłam bo mi jeden został, i on tak trzymał te wkładki i te testy w ręce chodził dumny jak paw po rosmanie :D i jeszcze mówi że się bardzo męski teraz czuje jak takie zakupy nosi :) no humor mi nieźle poprawił

A WGL to 3.02 mam wizytę u endokrynologa, dziś robiłam tsh, ft3 i ft4 i jestem przerażona jakie mi wyniki wyjdą i jak duże tsh urosło ;(
Wyniki były od 14 do odbioru ale pracuje na popołudnie więc dopiero rano odbiorę.
I się martwię że jak to tsh wyszło wysokie to nici z moich pozytywnych odczuć co do cyklu ;(

Ostatnia edycja:
Planuję pójść jutro do lekarza rano koło 9:00 i wziąć skierowanie na podstawowe badania, zaraz potem pójdę na pobieranie krwi i wyniki będą koło godziny 18 pewnie. Beta jest tylko prywatnie czy lekarz może dać mi skierowanie?
Lekarz oczywiście może dać skierowanie na betę. Dziewczyny, nie wprowadzajcie w błąd - to jak najbardziej refundowane badanie !!!

Wow, jeden dzień bez forum i kilkadziesiąt stron do nadrobienia 😂 nie mam czasu na netflixa!
ja tymczasem pozdrawiam z (już nie służbowej) Portugalii :)

Załączniki

• A77CBB06-6FD2-4C55-BEB9-24FD206FAB07.jpeg
    A77CBB06-6FD2-4C55-BEB9-24FD206FAB07.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
  • E9DB4113-A920-416F-A379-95597F502FCC.jpeg
    E9DB4113-A920-416F-A379-95597F502FCC.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Witam Was w 13 dpo [emoji846]

U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]

Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]

Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]
IMG_20200131_063350.jpeg

Do góry