reklama
wiola0904
Fanka BB :)
jakbym byla psychologiem to bym sobie kolorowe pastylki non stop przepisywala i zwolnienia l4 zeby do pracy nie musiec chodzic i rente z zusu bym wtedy chciala wyludzic ;pWiola dobrze ktoś tu napisał że Tu psychologiem powinnaś być [emoji4] Super napisane! [emoji173][emoji173][emoji173]
Wesoła_Aga
Dziewczyny a ja Wam powiem tak... nie znam silniejszych istot na ziemi niz my kobiety. Mezczyzni moze dominuja nad nami pod wzgledem sily fizycznej ale co z tego, jesli to my potrafimy plakac pol nocy w poduszke po to, aby zasnac i obudzic sie z nowa energia... to my potrafimy zrobic setki negatywnych testow, z ktorych kazdy lamie nam serce ale jednoczenie napedza nas do dalszego dzialania, tylko my potrafimy sie obwiniac choc tak naprawde nie robimy nic zlego, tylko my wiemy jak bardzo jest ciezko gdy brakuje nam wiary i nadziei, tylko my potrafimy tak wspierac sie nawzajem i byc otwartymi wobec siebie choc nie znamy sie w ogole, tylko my potrafimy zdzierac wierzchnia warstwe testu zeby zobaczyc cien kreski... Dziewczyny przeciez robimy to z jakiegos powodu, walczymy. i kazda z nas ma prawo upasc, byc zla, krzyczec, plakac i czuc bezsilnosc wobec matki natury ale jedno jest pewne... po kazdym upadku trzeba wstac. bo chcoiaz przejdziemy ciezka droga 5km to ten 1 krok postawiony w przod, moze okazac sie wlasnie spelnieniem naszych marzen. dlatego trzeba sie podnosic, mimo przeciwnosci losu trzeba wierzyc bo wlasnie wiara w marzenia czyni cuda. kurde dziewczyny przeciez warto walczyc!!! @Wesoła_Aga kochana!!! bedziesz cudowna mama! mozesz sobie dzisiaj moje slowa zapisac na scianie. jak juz sie spelnia to wypijemy szampana (Ty oczywiscie stawiasz) tylko sie nie poddawaj. jak bedziesz smutna, placz... jak bedziesz zla, krzycz... pomoze, ulzy. ale nie dopuszczaj do siebie mysli, ze sie nie uda! bo nie ma drugich takich jak my kobietki!!! faceci moga nam co najwyzej szampana ze stop zlizywac, za to ile mocy posiadamy w sobie
Mi już nawet łzy nie pomagają. Ale chyba pierwszy raz w życiu wypłakała się jakiemuś facetowi w rękaw dosłownie. A on chyba 1 raz użył serca. Twierdził, że to jego wina i że mam się nie obwiniać. Nie potrafię się nie obwiniać. Jemu badania wychodza idealnia a to w końcu ja dupa grochowa nie utrzymałam ciąży, to u mnie ciągle są okresy. Eh głupia macica. Lewy jajnik jakiś faktycznie lewy, bo z prawym poszło pach ciach a ten lewy to jakieś suczysko...
Ze stup ale trafiłaś haha! Mój uwielbia stopy hehe.
Dlatego potem jak się rodzi dziecko to jest na tyle mądre by mówić:
mamo?
Mamo?
mamo!!!
mamusiu???
mamo czy..
mamo kiedy...
maaaaaamooooooooo
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] ma rentę trochę za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
jakbym byla psychologiem to bym sobie kolorowe pastylki non stop przepisywala [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] i zwolnienia l4 zeby do pracy nie musiec chodzic i rente z zusu bym wtedy chciala wyludzic ;p
wiola0904
kochana kazda z nas ma jakies dolegliwosci! lewy jajnik dran ale masz jeszcze prawy, kochana... dobrze ze porozmawialiscie... to jest bardzo potzrebne. ale nigdy przenigdy sie nie obwiniaj. matka natura tak nas stworzyla i ma dla nas jakis plan na zycie... jedne sa piekne, inne madre, jedne chude, inne maja nadwage, kazda z nas jest inna, kazda ma swoje zalety i wady niestety. i wlasnie z wadami musimy sobie radzic, wspomagac organizm do dzialania. spojrz na to z innej strony, sa ludzie, ktorzy umieraja w okrutnych cierpieniach, sa matki, ktore traca swoje dzieci, nie chodzi o to, zeby czerpac radosc z cudzego nieszczescia ale o to aby rozejrzec sie dookola, dojrzec ile szczescia jest w zasiegu reki, ilu wspanialych ludzi... wtedy blokada psychiki odpuszcza... moze pomyslcie o wspolnej wizycie u psychologa... tak po prostu, niezobowiazujaco. obca osoba jest w stanie zdzialac cuda, wyslucha, obiektywnie doradzi, pomoze... warto sprobowac, moze presja troszke opadnie i wtedy na pewno wszystko zakoczy.Mi już nawet łzy nie pomagają. Ale chyba pierwszy raz w życiu wypłakała się jakiemuś facetowi w rękaw dosłownie. A on chyba 1 raz użył serca. Twierdził, że to jego wina i że mam się nie obwiniać. Nie potrafię się nie obwiniać. Jemu badania wychodza idealnia a to w końcu ja dupa grochowa nie utrzymałam ciąży, to u mnie ciągle są okresy. Eh głupia macica. Lewy jajnik jakiś faktycznie lewy, bo z prawym poszło pach ciach a ten lewy to jakieś suczysko...
Ze stup ale trafiłaś haha! Mój uwielbia stopy hehe.
Dlatego potem jak się rodzi dziecko to jest na tyle mądre by mówić:
mamo?
Mamo?
mamo!!!
mamusiu???
mamo czy..
mamo kiedy...
maaaaaamooooooooo
wiola0904
Verona jakie za wczesnie!!! kochana ja juz rece na mysl o tych milionowych emeryturach zacieram a tak powaznie, za 20 lat bede mogla wyplacic emeryture z uk, prywatna, jako jednorazowa kwote my juz z P. planujemy co zrobimy z tymi pieniedzmi... bo mowilam tu juz kiedys, moj P. jest mlodszy ode mnie wiec ja sie na tamten swiat przed osiemdziesiatka nie wybieram, przeciez nie bedzie szalal tu beze mnieHahaha [emoji23][emoji23][emoji23] ma rentę trochę za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Verona26
No i prawidłowe podejście! [emoji23][emoji4] Myślę że ta kasa z UK to zostanie wydana jeszcze z milion tysięcy razy zanim trafi na faktyczny cel [emoji23][emoji23] Te ślubie wydawać kasę której nie mam, my baby już tak chyba mamy [emoji23][emoji23][emoji23]
Verona jakie za wczesnie!!! kochana ja juz rece na mysl o tych milionowych emeryturach zacieram [emoji23] [emoji23] [emoji23] a tak powaznie, za 20 lat bede mogla wyplacic emeryture z uk, prywatna, jako jednorazowa kwote my juz z P. planujemy co zrobimy z tymi pieniedzmi... bo mowilam tu juz kiedys, moj P. jest mlodszy ode mnie wiec ja sie na tamten swiat przed osiemdziesiatka nie wybieram, przeciez nie bedzie szalal tu beze mnie [emoji16]
Wesoła_Aga
kochana kazda z nas ma jakies dolegliwosci! lewy jajnik dran ale masz jeszcze prawy, kochana... dobrze ze porozmawialiscie... to jest bardzo potzrebne. ale nigdy przenigdy sie nie obwiniaj. matka natura tak nas stworzyla i ma dla nas jakis plan na zycie... jedne sa piekne, inne madre, jedne chude, inne maja nadwage, kazda z nas jest inna, kazda ma swoje zalety i wady niestety. i wlasnie z wadami musimy sobie radzic, wspomagac organizm do dzialania. spojrz na to z innej strony, sa ludzie, ktorzy umieraja w okrutnych cierpieniach, sa matki, ktore traca swoje dzieci, nie chodzi o to, zeby czerpac radosc z cudzego nieszczescia ale o to aby rozejrzec sie dookola, dojrzec ile szczescia jest w zasiegu reki, ilu wspanialych ludzi... wtedy blokada psychiki odpuszcza... moze pomyslcie o wspolnej wizycie u psychologa... tak po prostu, niezobowiazujaco. obca osoba jest w stanie zdzialac cuda, wyslucha, obiektywnie doradzi, pomoze... warto sprobowac, moze presja troszke opadnie i wtedy na pewno wszystko zakoczy.
Nie mam prawego bo jest niedrożny!
Wątpie, że chce gadać z jakąś obcą babą - sory
reklama
Verona26
Dobrze napisane! Tylko psychiatra w ZUSie pomoże, chociaż i tak nie zawsze [emoji16][emoji23][emoji23]