Nie oznaczylam bo nie pamiętałam nicku. Powodzenia 3mam kciuki tak jak wróżka powiedziała do twojej mamy będzie babcia dwóch życzę Ci z całego serca żeby Ci się udało .Baaaaaby już spokój! Weekend idzie, zaraz się testy posypią i będzie wesoło.
reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
No właśnie pamiętam, że kilka dni temu pisałaś w bardzo smutny sposób o waszym związku. Nawet nazwałam Twojego partnera per "palant" za co przepraszam ale bardzo przykro mi się zrobiło jak to czytałam wszystko... Komoletnie się nie znam na jajowodach itd ale czy nie da się go jakoś udrożnić?To było do mnie pytanie??
Jeżeli tak to ja zaklepałam termin w ICZMP w Łodzi.
Oj jeżeli chcesz na NFZ to koniecznie musisz wcześniej zaklepać! Słyszałam, że w niektórych miejscach nawet pół roku sie czeka
Jak coś pomylisz to nie ma dla mnie problemu ale pamiętasz bardzo dobrze. Dziś byłam na monitoringu. Piękne endometrium 12 mm, pęcherzyk też ma tyle no ale niedrożna strona, także się boje tutaj działać. Najbliższy cykl drożny to marzec/kwiecień. Ostatnio mam szczęście do podwójnych cykli z niedrożnych jajowodów ;(.
Starania może spróbujemy podjąć w marcu nie wiem... jak się nie pozabijamy... ale teraz nie będę mówić o owulkach kiedy co, może on się za bardzo spina, mimo że podstawowe wyniki nasienia wzorowe. Sama nie wiem jak to z tym marcem będzie bo żyjemy teraz jak pies z kotem,,,
Kurde znowu zapomniałam nicku ta dziewczyna co ma psa jako zdjęcie kazała mi się z tad usunąć juz mnie nie ma . Powodzenia dziewczynyOdpuście już laski proszę, fajnie że przeprosilas i zrozumiałaś. Tu jest mega burza hormonów (ciążowych oczywiście ) i każda z nas ponosi. Ja np od dwóch dni jestem jak chodzący mem "nie śpię, bo ktoś nie ma racji w internecie" i wszystko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi staram się panować nad swoim demonem ale skubaniec lubi zerwać się ze smyczy. Więc easy, wrzucamy na luz, było minęło i jest git. Nikt Cię nie wyrzucił i w ogóle już koniec koniec. Który dc u Ciebie?
Wesoła_Aga
Tak Aga do Ciebie ja Rzeszów najbliżej klinika parens bede musiałA zadzwonic mogę wiedzieć ile tu msc sie starasz jest nas tu tak dużo ze nie zapamietalam Waszych historii starań
Staramy się od 2018 roku
Karolina*87
Czekamy na was, skończcie się kłócić bo nie pomaga ani w poczęciu ani już nam zaciążonym. Pozdrawiamy i czekamy na was
Spoko spoko, trzymam Ci miejsce! [emoji7][emoji23]
Matka. Wariatka
Nie rób dramy proszę nie drąż już i nie strzelaj fochów jak baba w ciąży (kuuurde jakie to uniwersalne nie? W sumie wszystko można podciągnąć pod ciążowe humorki )Kurde znowu zapomniałam nicku ta dziewczyna co ma psa jako zdjęcie kazała mi się z tad usunąć juz mnie nie ma . Powodzenia dziewczyny
Powróćmy do normalnych relacji już w końcu. Który dc w końcu?
Edytak166
To tak jak ja od sierpnia 2018 z lekarzem wcześniej tez staraliśmy ale nie wychodziliStaramy się od 2018 roku
Matka. Wariatka
Kciuki proszę mocno trzymać i stołek na waszym temacie abym mogła się rozsiąść wygodnieCzekamy na was, skończcie się kłócić bo nie pomaga ani w poczęciu ani już nam zaciążonym. Pozdrawiamy i czekamy na was
Wesoła_Aga
No właśnie pamiętam, że kilka dni temu pisałaś w bardzo smutny sposób o waszym związku. Nawet nazwałam Twojego partnera per "palant" za co przepraszam ale bardzo przykro mi się zrobiło jak to czytałam wszystko... Komoletnie się nie znam na jajowodach itd ale czy nie da się go jakoś udrożnić?
Ten jajowód wiele już przeszedł. Najpierw stan zapalny na który nic nie reagował i już wtedy był zrost i cała macica przesuneła się w prawo, potem ciąża pozamaciczna, która mi ten jajowód uszkodziła i kolejne zrosty doszły . Są lekarze, którzy twierdzą, że można próbować, że jajeczko jest przejmowane przez drugi jajowód, ale ja jakos tego nie widzę...
Jak ma przejąć jak nie może przejść bo jest zatkane? Co jeśli plemnik dotrze zanim jajeczko "zleci" w dół i minie niedrożny odcinek?
Ryzyko ponownej ciąży pozamacicznej w tym samym jajowodzie i w tym samym miejscu jest bardzo wysokie. W szpitalu mi podawali że nawet sięga 65%, że się ona tam rozwinie. Także teoria przejęcia jajeczka to raptem 35%
Staram się być po prostu w tym wszystkim ostrożna i nie robić nic na wariata. Wydaje mi się, że za duże ryzyko... kombinować.
reklama
Rudaa94
Dla Pani to i tron znajdziemy jakis na poranne mdlosci
Kciuki proszę mocno trzymać [emoji2] i stołek na waszym temacie abym mogła się rozsiąść wygodnie [emoji23][emoji23][emoji23]