Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ania ja tez jak nie zajde do.kwietnia zostaje mi klinika mogę wiedzieć Ty w jakim mieście wybrałaś klinike
To było do mnie pytanie??
Jeżeli tak to ja zaklepałam termin w ICZMP w Łodzi.
Oj jeżeli chcesz na NFZ to koniecznie musisz wcześniej zaklepać! Słyszałam, że w niektórych miejscach nawet pół roku sie czeka
Kurde mam nadzieję, że mądre głowy coś sensownego powiedzą. Do tego czasu się normalnie starasz? Czy zawiesiliscie starania? Z tego co pamiętam to u Ciebie był problem z drożnością jajowodu nie? I ważne by jajo poszło z tego drożnego ale moge się kurde mylić bo czasami mi się wszystko tu kręci. Muszę zacząć notatki robić, żeby później jakiejś wtopy nie zaliczyć
Jak coś pomylisz to nie ma dla mnie problemu ale pamiętasz bardzo dobrze. Dziś byłam na monitoringu. Piękne endometrium 12 mm, pęcherzyk też ma tyle no ale niedrożna strona, także się boje tutaj działać. Najbliższy cykl drożny to marzec/kwiecień. Ostatnio mam szczęście do podwójnych cykli z niedrożnych jajowodów ;(.
Starania może spróbujemy podjąć w marcu nie wiem... jak się nie pozabijamy... ale teraz nie będę mówić o owulkach kiedy co, może on się za bardzo spina, mimo że podstawowe wyniki nasienia wzorowe. Sama nie wiem jak to z tym marcem będzie bo żyjemy teraz jak pies z kotem,,,