reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ania ja tez jak nie zajde do.kwietnia zostaje mi klinika mogę wiedzieć Ty w jakim mieście wybrałaś klinike

To było do mnie pytanie??

Jeżeli tak to ja zaklepałam termin w ICZMP w Łodzi.

Oj jeżeli chcesz na NFZ to koniecznie musisz wcześniej zaklepać! Słyszałam, że w niektórych miejscach nawet pół roku sie czeka :oo:

Kurde mam nadzieję, że mądre głowy coś sensownego powiedzą. Do tego czasu się normalnie starasz? Czy zawiesiliscie starania? Z tego co pamiętam to u Ciebie był problem z drożnością jajowodu nie? I ważne by jajo poszło z tego drożnego ale moge się kurde mylić bo czasami mi się wszystko tu kręci. Muszę zacząć notatki robić, żeby później jakiejś wtopy nie zaliczyć 🥴

Jak coś pomylisz to nie ma dla mnie problemu ;) ale pamiętasz bardzo dobrze. Dziś byłam na monitoringu. Piękne endometrium 12 mm, pęcherzyk też ma tyle no ale niedrożna strona, także się boje tutaj działać. Najbliższy cykl drożny to marzec/kwiecień. Ostatnio mam szczęście do podwójnych cykli z niedrożnych jajowodów ;(.
Starania może spróbujemy podjąć w marcu nie wiem... jak się nie pozabijamy... ale teraz nie będę mówić o owulkach kiedy co, może on się za bardzo spina, mimo że podstawowe wyniki nasienia wzorowe. Sama nie wiem jak to z tym marcem będzie bo żyjemy teraz jak pies z kotem,,, :oo:

reklama
Wywalilas mnie z wątku to po co oznaczasz mnie . Nie zgrywam ofiary bo mi przykro nie znając mnie to strasznie mnie zjechslas os świni aż po mało inteligentne. Ok nie będę się kłócić. Źle zrobiłam mogłam tu napisać przeproailam tamta dziewczynę źle zrobiłam mogłam tu wyrazić swoje zdanie .
Odpuście już laski proszę, fajnie że przeprosilas i zrozumiałaś. Tu jest mega burza hormonów (ciążowych oczywiście 😂) i każda z nas ponosi. Ja np od dwóch dni jestem jak chodzący mem "nie śpię, bo ktoś nie ma racji w internecie" i wszystko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi 💁‍♀️staram się panować nad swoim demonem ale skubaniec lubi zerwać się ze smyczy. Więc easy, wrzucamy na luz, było minęło i jest git. Nikt Cię nie wyrzucił i w ogóle już koniec koniec. Który dc u Ciebie? 😃

To było do mnie pytanie??

Jeżeli tak to ja zaklepałam termin w ICZMP w Łodzi.

Oj jeżeli chcesz na NFZ to koniecznie musisz wcześniej zaklepać! Słyszałam, że w niektórych miejscach nawet pół roku sie czeka :oo:

Jak coś pomylisz to nie ma dla mnie problemu ;) ale pamiętasz bardzo dobrze. Dziś byłam na monitoringu. Piękne endometrium 12 mm, pęcherzyk też ma tyle no ale niedrożna strona, także się boje tutaj działać. Najbliższy cykl drożny to marzec/kwiecień. Ostatnio mam szczęście do podwójnych cykli z niedrożnych jajowodów ;(.
Starania może spróbujemy podjąć w marcu nie wiem... jak się nie pozabijamy... ale teraz nie będę mówić o owulkach kiedy co, może on się za bardzo spina, mimo że podstawowe wyniki nasienia wzorowe. Sama nie wiem jak to z tym marcem będzie bo żyjemy teraz jak pies z kotem,,, :oo:
Tak Aga do Ciebie ja Rzeszów najbliżej klinika parens bede musiałA zadzwonic mogę wiedzieć ile tu msc sie starasz jest nas tu tak dużo ze nie zapamietalam Waszych historii starań

reklama
Do góry