reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No nie to ja też bym nie ryzykowała ☹ tym bardziej, że już to Cię raz spotkało. Kurde ciężka sprawa bardzo. Życzę Ci aby większość owulacji jednak odbywala się po tej "lepszej" stronie i aby w końcu się wam udało ❤

Czasem myśle, że może nie jest mi pisane być mamą. Wiecie pewne rzeczy muszą się wydarzyć, może nie wszystko, może to akurat nie.

A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny 😔😔😔

Chce się z wami czymś podzielić. Pewnie nie które nie wiedzą ale jestem po poronieniu. I tak dzisiaj myslalam bo trochę mnie zmieniło to i pogląd na życie (wierzcie mi przewartosciowal mi się świat) i dziś olśniło mnie jak to upamietnic ze mój aniołek ode mnie poszedł i mam nadzieję że za nieglugo dostane aniołka który będzie że mną tu na ziemi. I jak tylko będę po ciąży po karmieniu zrobie sobie to. Co myślicie?

Tylko niech już mi ten test pozytywny wyjdzie bardzo chciałabym już bobaska w tym roku

Załączniki

• f5hn6qb_5b0a.jpg
    f5hn6qb_5b0a.jpg
    191,9 KB · Wyświetleń: 112
Czasem myśle, że może nie jest mi pisane być mamą. Wiecie pewne rzeczy muszą się wydarzyć, może nie wszystko, może to akurat nie.

A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny 😔😔😔
Aga mi też się śniły moje porody bociany itp ale wiesz co.mysle ze to wszystko jest po cos i ze zajdziemy w dlugoo wyczekiwana ciaze w najmniej odpowiednim momencie teraz to dla nas trudne ale musimy być silne i cierpliwie i nigdy się nie możemy poddac bo za mała kruszynke jesteśmy wstanie zrobic wszytsko

reklama

A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny [emoji17][emoji17][emoji17]
Mi też się śnią dzieci, że są czyjeś ale tak jakby moje albo, że jestem w ciąży, poród mi się snil i te testy z II
ostatnio też rozmyślałam, że może nie jest mi pisane..

Do góry