Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Ooo nie, nie życzę sobie porannych mdłościDla Pani to i tron znajdziemy jakis na poranne mdlosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo nie, nie życzę sobie porannych mdłościDla Pani to i tron znajdziemy jakis na poranne mdlosci
Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny [emoji1787] (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze [emoji1787]
Ooo nie, nie życzę sobie porannych mdłości [emoji23]
Na to akurat nie będę no ale zobaczymy, byle się tylko udałoKochana ciąża to nie koncert życzeń! [emoji23][emoji23][emoji23] Trza być na wszystko przygotowanym [emoji23]
Na to akurat nie będę [emoji23][emoji23] no ale zobaczymy, byle się tylko udało [emoji120]
No nie to ja też bym nie ryzykowała ☹ tym bardziej, że już to Cię raz spotkało. Kurde ciężka sprawa bardzo. Życzę Ci aby większość owulacji jednak odbywala się po tej "lepszej" stronie i aby w końcu się wam udało ❤
Czasem myśle, że może nie jest mi pisane być mamą. Wiecie pewne rzeczy muszą się wydarzyć, może nie wszystko, może to akurat nie.
A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny [emoji17][emoji17][emoji17]
Aga mi też się śniły moje porody bociany itp ale wiesz co.mysle ze to wszystko jest po cos i ze zajdziemy w dlugoo wyczekiwana ciaze w najmniej odpowiednim momencie teraz to dla nas trudne ale musimy być silne i cierpliwie i nigdy się nie możemy poddac bo za mała kruszynke jesteśmy wstanie zrobic wszytskoCzasem myśle, że może nie jest mi pisane być mamą. Wiecie pewne rzeczy muszą się wydarzyć, może nie wszystko, może to akurat nie.
A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny
Mi też się śnią dzieci, że są czyjeś ale tak jakby moje albo, że jestem w ciąży, poród mi się snil i te testy z IICzasem myśle, że może nie jest mi pisane być mamą. Wiecie pewne rzeczy muszą się wydarzyć, może nie wszystko, może to akurat nie.
A dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynke i po cholere te sny [emoji17][emoji17][emoji17]