reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie wiem kto tam byl oburzony jaka reakcja bo nie zagladalam ale moze wezcie juz dajcie na luz. Kazdy sobie moze wejsc do kazdego wątku. Nie zdziwie sie jak gdzies jest jakas komedia z tego ze są 2 sklocone wątki.... no niby dorosle kobiety... łopatki i grabki tylko wyciagnac i zorganizowac bitwe na kulki blotne . [emoji86]
Ale ja nie mam nic do wątku modlę się by tam się dolaczyc 🤣
Tylko dziwi mnie zachowanie ze nikt tam się nie odezwał że słuchaj sorry ale nie pisz o kimś 3 🤷‍♀️

Słuchaj zazwyczaj tak nie reaguje wierz mi. Ale twoje zachowanie po prostu wyszły poza granice mojego dobrego smaku. I uważam że wychowani kulturalni ludzie tak nie robią i tyle. Wystarczyłoby żebyś nie walczyła od razu ze nic nie zrobiłaś, nie próbowała zgrywać później ofiary ze ci przykro i wystarczyłoby żebyś ja przeprosiła. Tyle. Do zobaczenia na październikowych bo cos czuje ze nam los splata figla
Wywalilas mnie z wątku to po co oznaczasz mnie . Nie zgrywam ofiary bo mi przykro nie znając mnie to strasznie mnie zjechslas os świni aż po mało inteligentne. Ok nie będę się kłócić. Źle zrobiłam mogłam tu napisać przeproailam tamta dziewczynę źle zrobiłam mogłam tu wyrazić swoje zdanie .

Daj znać tutaj lub na tamtym wątku albo i w wiadomości czy Ci się udało przy tyłu jajeczkach. Trzymam kciuki [emoji110]
Nie mogę nadążyć z czytaniem a co dopiero pisaniem.
Ja nie napisałam która bo nadal nie wiem szukam ...... I napisałam ze ta sytuacja mnie śmieszy ok dziewczyny jeśli chcecie to mnie tu nie ma i tyle . A do tej dziewczyny bo jeszcze się nie dokopalam która to jest zostało mi jeszcze 2 lub 3 strony przeczytać . Przepraszam ze napisałam ale nie napisałam ty jako twój Nick tylko jakaś dziewczyna.

Życzę wam dziewczyny powodzenia w staraniach samych II KRESECZEK
Mocno 3mam kciuki @Daraa_94 żeby się udało @Wesoła_Aga bardzo się z wami zzylam aga napewno się uda masz siłę w sobie i @Verona26 bo z wami 3malam od początku jesteś pozytywnie zakręcona i śmiesznie się czasem gadalo i fajnie się czytało od samego początku mowie tez o tamtym wątku 3mam kciuki odpoczywaj i nudnych 8mies . I wszystkim reszta a bardzo kibicuje tej dziewczynie nicku zapomniałam co adoptowala synka przeczytałam cały twój artykuł. I tak jak ta "wróżka " powiedziała twojej mamie ze będzie dwójką to będzie dwójką bo drugie będziesz mieć ty ! Mocno w to wierzę 3mam kciukasy

Dziwisz się, że jesteśmy oburzone ??? Spada z nieba laska i pisze w negatywny sposob o innej dziewczynie gdzie my absolutnie nie chcemy negatywnych przeżyć.. a wątek będzie zamkniety jak zacznie się robić intymnie.. nie rozumiem robienia gównoburzy na innym wątku, a tym bardziej tekstów, że śmieszy Cię nasze oburzenie.
Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny [emoji1787] (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze [emoji1787]

reklama
Do góry