reklama
W sumie można by zadbać o siebie pod względem fizycznym,mój mi powtarza żebym się czymś zajęła żeby nie myśleć ale jakoś werwy brak. Dobiła mnie ta ciąża biochemiczna@Kocianka
@Mamutek86
Ja miałam się odchudzać od listopada kilka miesięcy i potem ewentualnie odstawić krążek anty, ale pod koniec października podjęliśmy decyzję o staraniach i stwierdziłam że nie ma sensu przed ciążą się odchudzać, no ale pierwszy cykl miałam bez owu, drugi teraz się wydłuża więc w sumie mogę trochę poćwiczyć póki w ciąży nie jestem a może akurat 2-3 kg zejdzie
Jak myślicie czy powinnam zrobić jakieś badania,w sumie moja lekarka nic nie mówiła, tylko żeby brać kwas foliowy,biorę jeszcze magnez z Wit.b6...czytałam że po ciąży biochemicznej kolejna ciąża raczej przebiega bez problemów...Ale wiecie latka lecą, w tym roku 34 i boję się że z racji wieku będzie pod górkę
Możesz zrobić jak uważasz że to Ci się przyda. Ja robiłam tylko morfologie i mocz, lekarka wspomniała o cytomegalii i toksoplazmozie ale jeszcze tego nie zrobiłam, ponoć to dopiero w ciąży się robi a nie przed.Jak myślicie czy powinnam zrobić jakieś badania,w sumie moja lekarka nic nie mówiła, tylko żeby brać kwas foliowy,biorę jeszcze magnez z Wit.b6...czytałam że po ciąży biochemicznej kolejna ciąża raczej przebiega bez problemów...Ale wiecie latka lecą, w tym roku 34 i boję się że z racji wieku będzie pod górkę
xcarolinex
Aktywna w BB
Ja też bezalkoholowe bo moja sytuacja jutro się wyklaruje i wolałam nie ryzykować ☺ pierwszy Sylwester taki na spokojnieSylwester trochę nudny, piłam same piwa bezalkoholowe [emoji23]
ElaStyczna
Fanka BB :)
Mnie przebadala po biochemicznej i wszystko bylo ok (wszystko sie oczyscilo) tylko owulacja byla baaardzo wczesnie i nie zdazylismy z mezem i okres miesiac po biochemicznej byl meeega obfity. Dala skierowanie na prolaktyne, tsh, toxo igm igg i na rozyczke i wszystko wyszlo w porzadku oprocz prolaktyny, ale z nia mam akurat od dawna problem.Jak myślicie czy powinnam zrobić jakieś badania,w sumie moja lekarka nic nie mówiła, tylko żeby brać kwas foliowy,biorę jeszcze magnez z Wit.b6...czytałam że po ciąży biochemicznej kolejna ciąża raczej przebiega bez problemów...Ale wiecie latka lecą, w tym roku 34 i boję się że z racji wieku będzie pod górkę
Mnie zbadała i zrobiła usg, żadnych badań nie zleciła,do tego powiedziała że owu za ok tydzień (na wizycie byłam w poniedziałek) a Ja czuję że owu dziś (śluz i ból),ciekawe czego mogę się spodziewać po okresie w tym m-cuMnie przebadala po biochemicznej i wszystko bylo ok (wszystko sie oczyscilo) tylko owulacja byla baaardzo wczesnie i nie zdazylismy z mezem i okres miesiac po biochemicznej byl meeega obfity. Dala skierowanie na prolaktyne, tsh, toxo igm igg i na rozyczke i wszystko wyszlo w porzadku oprocz prolaktyny, ale z nia mam akurat od dawna problem.
reklama
Hmm czyli jednak ktoś robi toxo, różyczke itp przed ciążą, to może i ja zrobię, tylko to kurde badania które w ciąży można mieć za darmo na nfz ;/Mnie przebadala po biochemicznej i wszystko bylo ok (wszystko sie oczyscilo) tylko owulacja byla baaardzo wczesnie i nie zdazylismy z mezem i okres miesiac po biochemicznej byl meeega obfity. Dala skierowanie na prolaktyne, tsh, toxo igm igg i na rozyczke i wszystko wyszlo w porzadku oprocz prolaktyny, ale z nia mam akurat od dawna problem.