Sylwester trochę nudny, piłam same piwa bezalkoholowe [emoji23]Kochane, sylwester udany? [emoji16]
Trzymam kciuki, żeby ten 2020 był dla nas wszystkich szczęśliwy [emoji3590] U mnie 17dc, pierwszy cykl bez duphastonu na wyregulowanie, więc pewnie się mega przedłuży, testy owulacyjne negatywne [emoji2272]
reklama
Kamkaaa
Zaciekawiona BB
Sylwester trochę nudny, piłam same piwa bezalkoholowe [emoji23]
Ja piccolo truskawkowego
No coś Ty, limonka z miętą i grejpfrut pomelo... są spoczkoSylwester trochę nudny, piłam same piwa bezalkoholowe [emoji23]
Ja też się witam. 35 dc, okresu dalej brak. Jutro rano jak zdążę przed pracą ide zrobić bete dla świętego spokoju. A tak pozatym to po remoncie łazienki zabieram się za siebie, może uda mi się coś schudnąć zanim zajdę w ciążę
U mnie dziś owu a M w delegacji wczoraj cały wieczór ból jajnika i krzyża...nosz kurna zła jestem że akurat musi być w innym miejscu miło było we wigilię i 1 święto więc już ten mc na straty leci. Chyba miałam zbyt dużą nadzieję że po biochem jakimś cudem owu przyjdzie wcześniej, ehhhh głowa wariuje już czasem.
Ja bym potrzebowała jakiegoś detoksu po świętachJa też się witam. 35 dc, okresu dalej brak. Jutro rano jak zdążę przed pracą ide zrobić bete dla świętego spokoju. A tak pozatym to po remoncie łazienki zabieram się za siebie, może uda mi się coś schudnąć zanim zajdę w ciążę
O to to. Mam podobne odczuciaJa bym potrzebowała jakiegoś detoksu po świętach
Pomelo też mieliśmy super sprawa zamiast niezdrowych cipsówNo coś Ty, limonka z miętą i grejpfrut pomelo... są spoczko [emoji23]
reklama
@Kocianka
@Mamutek86
Ja miałam się odchudzać od listopada kilka miesięcy i potem ewentualnie odstawić krążek anty, ale pod koniec października podjęliśmy decyzję o staraniach i stwierdziłam że nie ma sensu przed ciążą się odchudzać, no ale pierwszy cykl miałam bez owu, drugi teraz się wydłuża więc w sumie mogę trochę poćwiczyć póki w ciąży nie jestem a może akurat 2-3 kg zejdzie
@Mamutek86
Ja miałam się odchudzać od listopada kilka miesięcy i potem ewentualnie odstawić krążek anty, ale pod koniec października podjęliśmy decyzję o staraniach i stwierdziłam że nie ma sensu przed ciążą się odchudzać, no ale pierwszy cykl miałam bez owu, drugi teraz się wydłuża więc w sumie mogę trochę poćwiczyć póki w ciąży nie jestem a może akurat 2-3 kg zejdzie