reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

wiem ale ostatnio tutaj posypaly sie kreseczki co jest naprawde piekne i kazdej gratuluje a calej reszcie dziewczynek zycze szybciutko zeby dolaczyly do grona II !!! z tym, ze starajac sie o dzidzie chcesz posluchac rad doswiadczonych kolezanek jak najbardziej ale od 3 dni jedyne tematy to sluz ciazowy, wodnisty albo lepiacy sie, bialy albo przezroczysty, ciagnace wiezadla, niekonczace sie pytania o kolor drugiej kreski na tescie ciazowym, wyniki bety wstawiane po 30 razy dziennie. Dla kogos kto stara sie o dzidzie to nie jest mile czytac non stop o zachciankach ciazowych, o reakcjach partnerow czy sposobie poinformowania dziadkow i dalszych czlownkow rodziny. a warto tutaj byc wlasnie dla dziewczyn, ktore nadal sie staraja, ktorym mozna podpowiedziec cos o testach owulacyjnych, o witaminkach dla osob starajacych sie, o zlotych srodkach na poprawe plemniczkow naszych panow, o badaniach jakie sie wykonywalo czy chocby o poronieniu jak moje bo tez tu z dziewczynami rozmawialam, co mowili lekarze, kiedy warto sie zaczac starac itd... jest miliony wspolnych tematow. . A o sluzie i innych ciazowych dolegliwosciach mozna pogadac na grupach mam juz zaciazonych :)
Zgadzam się w 100 proc. Jasne że raz czy dwa można poruszyc temat. Ale kiedy po raz setny widzę to samo to nie powiem dzis jak zobaczyłam Biel vizira na teście to załamka. Nawet nie wrzucalam tutaj bo czułam jakby to nie pasowało w posty o śluzie pachwinach i zachcianakach ( które nota bene na tym etapie ciazy jak 3 4 tydzień raczej są działaniem wyobraźni)

Jestem za tym żeby dziewczyny zostały i od czasu do czasu pisaly co słychać i tak dalej.

Ale kurcze grupa to mimo wszystko staraczki i rozumiem dziewczyny które się burza 🧐

reklama
Widzisz u mnie zgaga ktorej nigdy ale to przenigdy nie miewam doprowadzila do zrobienia testu, a po opiniach dziewczyn do bety ktora wyszla pozytywna. Wiec tez nie mozna tego tak traktowac.
Zgadzam się z Tobą, szczerze mówiąc nie chce mi się już nawet zaglądać na forum, kilka razy zadałam pytanie na które nikt nie odpowiedział bo pewnie zaginęło w pierdylionie postów o zupie ogórkowej, dryfowaniu 5 dpo, zapachu ziemi, zgadze, zachciankach i mdłościach 3 dni przed dniem okresu (serio?), śluzie etc.

Zgadzam się z Tobą, szczerze mówiąc nie chce mi się już nawet zaglądać na forum, kilka razy zadałam pytanie na które nikt nie odpowiedział bo pewnie zaginęło w pierdylionie postów o zupie ogórkowej, dryfowaniu 5 dpo, zapachu ziemi, zgadze, zachciankach i mdłościach 3 dni przed dniem okresu (serio?), śluzie etc.
Aga o co pytałaś

czyli nie tylko ja nie daje rady tych wątków opanowac

Dziewczyny myślicie ze owu mogła się przesunąć 🧐
Na początku stycznia poronilam samoistnie niby lekarz mówił że powinno być w normie ale ja się tak zastanawiam czy się mogła przesunąć 🙄

Ja też się już przeniosłam. Dziś druga beta (oby pięknie rosła), więc czas najwyższy. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy, te w ciąży i te jeszcze przed, bo wierzę, że przyjdzie i na Was pora. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki [emoji7][emoji110]
To ja się żegnam w takim razie z tym wątkiem. Mam nadzieję, że ujrzycie szybko swoje II kreski :)

reklama
Ja też się już przeniosłam. Dziś druga beta (oby pięknie rosła), więc czas najwyższy. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy, te w ciąży i te jeszcze przed, bo wierzę, że przyjdzie i na Was pora. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki [emoji7][emoji110]
Zdrówka kochana 😘 dawaj nam tu znac co jakis czas co u Ciebie ❤️ rośnijcie zdrowo!

Do góry