Zgadzam się w 100 proc. Jasne że raz czy dwa można poruszyc temat. Ale kiedy po raz setny widzę to samo to nie powiem dzis jak zobaczyłam Biel vizira na teście to załamka. Nawet nie wrzucalam tutaj bo czułam jakby to nie pasowało w posty o śluzie pachwinach i zachcianakach ( które nota bene na tym etapie ciazy jak 3 4 tydzień raczej są działaniem wyobraźni)wiem ale ostatnio tutaj posypaly sie kreseczki co jest naprawde piekne i kazdej gratuluje a calej reszcie dziewczynek zycze szybciutko zeby dolaczyly do grona II !!! z tym, ze starajac sie o dzidzie chcesz posluchac rad doswiadczonych kolezanek jak najbardziej ale od 3 dni jedyne tematy to sluz ciazowy, wodnisty albo lepiacy sie, bialy albo przezroczysty, ciagnace wiezadla, niekonczace sie pytania o kolor drugiej kreski na tescie ciazowym, wyniki bety wstawiane po 30 razy dziennie. Dla kogos kto stara sie o dzidzie to nie jest mile czytac non stop o zachciankach ciazowych, o reakcjach partnerow czy sposobie poinformowania dziadkow i dalszych czlownkow rodziny. a warto tutaj byc wlasnie dla dziewczyn, ktore nadal sie staraja, ktorym mozna podpowiedziec cos o testach owulacyjnych, o witaminkach dla osob starajacych sie, o zlotych srodkach na poprawe plemniczkow naszych panow, o badaniach jakie sie wykonywalo czy chocby o poronieniu jak moje bo tez tu z dziewczynami rozmawialam, co mowili lekarze, kiedy warto sie zaczac starac itd... jest miliony wspolnych tematow. . A o sluzie i innych ciazowych dolegliwosciach mozna pogadac na grupach mam juz zaciazonych
Jestem za tym żeby dziewczyny zostały i od czasu do czasu pisaly co słychać i tak dalej.
Ale kurcze grupa to mimo wszystko staraczki i rozumiem dziewczyny które się burza