reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• 543266_zawsze-to-jakies-osiagniecie.jpg
    543266_zawsze-to-jakies-osiagniecie.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Dziewczyny myślicie ze owu mogła się przesunąć 🧐
Na początku stycznia poronilam samoistnie niby lekarz mówił że powinno być w normie ale ja się tak zastanawiam czy się mogła przesunąć 🙄
mogla sie przesunac... hormony potrzebuja czasu na "opadniecie". testem sie kochana nie sugeruj za bardzo bo z testami nawet tutaj na forum widac, ze jest bardzo roznie...

Wiecie dziewczyny.. ja myślę, że jeśli ktoś tu jest kilka miesięcy, to oczywiste, że dzieli się tym co się dzieje teraz u niego, tak samo jak dzielił się w 1dc, czy 15 dc, czy w 20 dc.. Ja np. dołączyłam do Was nawet jak się jeszcze nie starałam i nigdy mi nie przeszkadzało, że ktoś się dzieli zarówno smutkami, jak i radościami.. Oczywiście zgadzam się, że pierdolowate wątki zaśmiecają tu strony, ale po prostu można ich nie czytać, tylko szybko przelecieć..

Ja miałam mdłości 11dpo [emoji4]
U mnie nawet Tolek wczoraj mówi że on nie chce rosołu tylko ogórkową [emoji16] widać że nieświadomie mu się rodzeństwo marzy [emoji846]

Do staraczek jeszcze nie zaciazonych mam pytanko. Czy psychika kobiety tak bardzo chcę mieć dziecko że może dawać fejk symptomy? Miałyście kiedyś tak?
Od rana mam mdłości, serio, ale takie konkretne. 12 dpo więc teoretycznie za szybko. Nie chcę kolejny raz sobie robić złudnych nadziei. Na początku myślałam że to z głodu ale nie. Zjadalam śniadanie i to samo [emoji846]

Ja dołączam się do tego co napisa @Ruda94 [emoji7] I życzę wszystkim uprawnionych II. Fajnie było Was wszystkich poznać! Trzymajcie się!!!
Ja rowniez. Zycze wszystkim dziewczynom upragnionych dwoch kresek :) a niektorym nieco zluzowania gumki w majtkach, bo kazda z nas zaczyna tak samo. A watek mimo ze dotyczy staran zawsze moze wskazac droge, podpowiedziec. No i fajnie ze do czasu byly luzne rozmowy o wszystkim i o niczym :) Dziekuje za otrzymane wsparcie, za dobry wzrok, za odpowiedzi na pytania i podtrzymywanie na duchu. No i zapraszam te ktorym sie udalo na pazdziernikowki :)

reklama
Do góry