wiola0904
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23] To jest jakiś plus [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23][emoji23] To jest jakiś plus [emoji23]
mogla sie przesunac... hormony potrzebuja czasu na "opadniecie". testem sie kochana nie sugeruj za bardzo bo z testami nawet tutaj na forum widac, ze jest bardzo roznie...Dziewczyny myślicie ze owu mogła się przesunąć
Na początku stycznia poronilam samoistnie niby lekarz mówił że powinno być w normie ale ja się tak zastanawiam czy się mogła przesunąć
Dobra czyli czekamymogla sie przesunac... hormony potrzebuja czasu na "opadniecie". testem sie kochana nie sugeruj za bardzo bo z testami nawet tutaj na forum widac, ze jest bardzo roznie...
ja swojemu nie mowilam kiedy mam owulacje to mi nie zarzucal jak na poczatku, ze w owulacje to chce codziennie a potem to co trzeci dzien hehehe i poczekaj spokojnie. trzymam mocno kciuki zeby @nie przylazla.Dobra czyli czekamy
Nawet mi się odechcialo przytulanek z mężem
U mnie nawet Tolek wczoraj mówi że on nie chce rosołu tylko ogórkową [emoji16] widać że nieświadomie mu się rodzeństwo marzy [emoji846]
Do staraczek jeszcze nie zaciazonych mam pytanko. Czy psychika kobiety tak bardzo chcę mieć dziecko że może dawać fejk symptomy? Miałyście kiedyś tak?
Od rana mam mdłości, serio, ale takie konkretne. 12 dpo więc teoretycznie za szybko. Nie chcę kolejny raz sobie robić złudnych nadziei. Na początku myślałam że to z głodu ale nie. Zjadalam śniadanie i to samo [emoji846]
Ja rowniez. Zycze wszystkim dziewczynom upragnionych dwoch kresek a niektorym nieco zluzowania gumki w majtkach, bo kazda z nas zaczyna tak samo. A watek mimo ze dotyczy staran zawsze moze wskazac droge, podpowiedziec. No i fajnie ze do czasu byly luzne rozmowy o wszystkim i o niczym Dziekuje za otrzymane wsparcie, za dobry wzrok, za odpowiedzi na pytania i podtrzymywanie na duchu. No i zapraszam te ktorym sie udalo na pazdziernikowki
No mój mowi ze traktuje go jak maszynkę do dzidzija swojemu nie mowilam kiedy mam owulacje to mi nie zarzucal jak na poczatku, ze w owulacje to chce codziennie a potem to co trzeci dzien hehehe i poczekaj spokojnie. trzymam mocno kciuki zeby @nie przylazla.
Trzymaj się tam i dawaj znać wieczorem co z Twoja beta! I proszę tam trzymać miejsce jeszcze bo może się załapie do was (kurde obyyy )Ja dołączam się do tego co napisa @Ruda94 [emoji7] I życzę wszystkim uprawnionych II. Fajnie było Was wszystkich poznać! Trzymajcie się!!!
Ale mimo wszystko daj znać co z tą beta dzisiajJa dołączam się do tego co napisa @Ruda94 [emoji7] I życzę wszystkim uprawnionych II. Fajnie było Was wszystkich poznać! Trzymajcie się!!!