reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witam się w 12 dpo [emoji846]
Dziś testu nie robiłam bo mnie to irytuje. Teoretycznie powinnam dostać dziś okresu, ale przez przesunięte owu to okres również przesunięty. Jeżeli nie dostanę to beta. To będą najdłuższe dwa dni w moim życiu. Jak dostanę to przechodzę na post Dąbrowskiej bo czuję się po prostu okropnie. Potrzeba mi go bardzo. Później zawsze czuje się rewelacyjnie

Co chwilę biegam do łazienki sprawdzać czy @ przylazła [emoji33]
Tylko poczuje mokro albo ból brzucha i już lecę oglądać co mi się dzieje [emoji52]
Tylko ja tak mam?
Nie tylko Ty [emoji846] ścieżka z salonu do łazienki jest już wydreptana przeze mnie, że tam pewnie jakieś dobre kilometry w tym tygodniu poszły [emoji846]
A kiedy powinnaś dostać okres?

Zobacz załącznik 10741302 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to[emoji7][emoji7][emoji7]
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.
Takie krechy to ja rozumiem! Nie trzeba do tego z lupą podchodzić jak u mnie [emoji23]
Gratki

Ale smaka na jedzenie robicie ! Już jestem głodna 😂
Piosenka o ogórach mega hahaha
Ktoś pytał o prawidłowe tycie w ciąży to kiedyś wyczytałam że optymalne przybranie wagi do porodu to max 12 kg.
Ja w pierwszej ciąży przybralam 10, nie wiem jak mi się to udało bo jak już przestałam wymiotować ( 5 miesiąc ) to jadłam non stop 🙈
@ u mnie dalej nie ma :(
Snil mi się nawet mój lekarz ( jest przystojny baaardzo ) i zaproponował przytulanki na " przepchanie " ale z nim nie z mężem 🙊🙈😂

reklama
Zobacz załącznik 10741302 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to😍😍😍
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła 😂😂😂😂

No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.
GRATULACJE ❤️❤️

Do góry