reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja by na jeszcze nie widziałam żeby mój skarpetki do kosza kładł [emoji23][emoji23] Prędzej gatki Ale też zdaza mu się zostawiać na podłodze [emoji23][emoji23] ja WGL tego nie czaję, jak tak mozna
Może zostawiają sobie na później xD wiesz, na druga strone przewracasz i znowu mozna nosic xD

reklama
Co chwilę biegam do łazienki sprawdzać czy @ przylazła 😱
Tylko poczuje mokro albo ból brzucha i już lecę oglądać co mi się dzieje 😐
Tylko ja tak mam?

Nie ja też też tak mam [emoji4] Chcoiaz dzisiaj już mniej [emoji4] Ale brzuch boli mega [emoji57] No i śluzu mam tony!
Co chwilę biegam do łazienki sprawdzać czy @ przylazła [emoji33]
Tylko poczuje mokro albo ból brzucha i już lecę oglądać co mi się dzieje [emoji52]
Tylko ja tak mam?

Załączniki

• IMG_20200129_232345.png
    IMG_20200129_232345.png
    80,1 KB · Wyświetleń: 108
Mój mi nie robi kanapek do pracy, no kawę robi jak idziemy oboje na rano bo ja nigdy zwlec się z łóżka nie mogę Ale co do skarpetek to chyba wszyscy mają to samo! [emoji23][emoji23][emoji173]
Niee mam chyba wyjątkowy egzemplarz bo sam dobrowolnie wyrzuca do kosza na pranie;)
I kanapeczki do pracy robi, i w kuchni po obiedzie sprząta. :) aż się serduszko raduje

Mój to mi zawsze wrzuca do koloru coś białego... po co tam segregować...

Skarpetek nie znajduje, prędzej galoty a zakłada świeże i tak na lewą stronę :baffled::baffled:.

Jeju pojadłam czekolady teraz w pracy (za 45 może się uda oko zamknąć) i od razu mi lepiej na duszy. Moja 1 czekolada w tym roku. Witaj kochana. Mmm kasztanki fiu fiu. 🍫

😍😍😍

I trudno, że dupa urośnie.

Niebo w gębie.

Muszę szybko spać po nocy bo na 16 mam monitoring :oops: i jadę na niego przez całe miasto :cool2::cool2:

reklama
sQYktkqTURBXy82YTUzODk2M2M2ZGI0NTBhMzQ0YjBkYzU0ZTFjODRkYi5qcGVnkZUCzQK8AMLD.jpeg
2 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to😍😍😍
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła 😂😂😂😂

No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.

Do góry