reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wow!!! Super zazdro faceta! [emoji173][emoji7] Mój wątpię by na owulacje przyleciał jakby mnie nie było, chociaż może się myślę [emoji4]
Sama go sobie zazdroszczę :D to taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy :)
Czasami za to zostawia na podłodze brudne skarpetki ale kocham go nad życie :)

Mój mi nie robi kanapek do pracy, no kawę robi jak idziemy oboje na rano bo ja nigdy zwlec się z łóżka nie mogę Ale co do skarpetek to chyba wszyscy mają to samo! [emoji23][emoji23][emoji173]
Sama go sobie zazdroszczę :D to taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy :)

Moj wstaje rano i leci do sklepu po świeże bulki dla nas na śniadanie mimo, ze do sklepu mamy kawalek 😊 i tez leci do auta pierwszy żeby nagrzac. I zawsze otwiera mi drzwi do samochodu . Dżentelmeni jednak istnieją 🤭🤭

Się ciesz że szczupły. Bo mój to już wygląda jakby to on był w ciąży A nie ja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23] Już jego wiocha się śmiała że w tym związku to on będzie w ciąży bo brzuszek rośnie, Ale niestety po 30 już tak jest [emoji23][emoji23]
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tce 😂😂 chyba mu ogranicze dostep do jedzenia 😂😂😂

Mój w tym roku 32 więc już nie tak łatwo zgubić brzuszek [emoji23][emoji23][emoji23] Tylko mój ten brzuszek ma taki fajny zbity bo ćwiczył od 17 roku życia więc lubię ten jego brzuszek [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tce [emoji23][emoji23] chyba mu ogranicze dostep do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry