reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wow!!! Super zazdro faceta! [emoji173][emoji7] Mój wątpię by na owulacje przyleciał jakby mnie nie było, chociaż może się myślę [emoji4]
Sama go sobie zazdroszczę :D to taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy :)
Czasami za to zostawia na podłodze brudne skarpetki ale kocham go nad życie :)

Mój mi nie robi kanapek do pracy, no kawę robi jak idziemy oboje na rano bo ja nigdy zwlec się z łóżka nie mogę Ale co do skarpetek to chyba wszyscy mają to samo! [emoji23][emoji23][emoji173]
Sama go sobie zazdroszczę :D to taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy :)

Moj wstaje rano i leci do sklepu po świeże bulki dla nas na śniadanie mimo, ze do sklepu mamy kawalek 😊 i tez leci do auta pierwszy żeby nagrzac. I zawsze otwiera mi drzwi do samochodu . Dżentelmeni jednak istnieją 🤭🤭

Się ciesz że szczupły. Bo mój to już wygląda jakby to on był w ciąży A nie ja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23] Już jego wiocha się śmiała że w tym związku to on będzie w ciąży bo brzuszek rośnie, Ale niestety po 30 już tak jest [emoji23][emoji23]
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tce 😂😂 chyba mu ogranicze dostep do jedzenia 😂😂😂

Mój w tym roku 32 więc już nie tak łatwo zgubić brzuszek [emoji23][emoji23][emoji23] Tylko mój ten brzuszek ma taki fajny zbity bo ćwiczył od 17 roku życia więc lubię ten jego brzuszek [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tce [emoji23][emoji23] chyba mu ogranicze dostep do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry