reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zobacz załącznik 10741302 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to😍😍😍
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła 😂😂😂😂

No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.

Przepiękne kreski z rana.

Gratuluję cudnie.

Cieszę się ze ostatnio taki wysyp jest :)

Zdroweczka

Sama go sobie zazdroszczę :D to taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy :)
Czasami za to zostawia na podłodze brudne skarpetki ale kocham go nad życie :)
Mam tak samo 😍 wstaje wcześniej niż ja robi mi lunch do pracy i kawę jak zrobi kawę to idzie do łóżka powiedzieć ze juz mogę wstawać zawsze tak robi jak ja jadę pierwsza. Odpala auto a potem stoi w drzwiach jak odjezdzam i macha. Nie zamienilabym go na żadnego innego .

Zobacz załącznik 10741302 dni przed @ (z porannego moczu)tak czułam że to to😍😍😍
Głowa od PN mnie boli a od wczoraj jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Mdłości piersi bolą ale nie jak na okres masakra dotknąć nie można sikam chyba co 3 minuty jakbym hektolitry wody piła 😂😂😂😂

No ale super cieszę się niedługo do pracy idę i muszę kierownikowi powiedzieć oczywiście bo ciągać nie mogę.
Gratulacje. Po teście widzę ze w UK jesteś moje ulubione testy zawsze prawdę powiedzą kocham je

Witam witam w piękny czwartkowy poranek, moja @ jest uparta i 5 dzień już sie spóźnia, chyba pojde jutro na betę (sikacze odpuszczam bo ta biel aż razi po oczach), w sobotę gruba imprezka rodzinna i nie chce myśleć i się głowić czy to ciąża czy sie owu przesuneła i chyba tak zrobię, przynajmniej sie dowiem czy mogę z czystym sumieniem drinka za zdrowie kuzynki wypić czy też nie.
Oszaleć można o_O
A wy jak tam ?

reklama
Moja przyjaciolka byla w 6 miesiacu i brala slub a w 7 miesiacu byla moja swiadkowa :) i w obu przypadkach wytrzymala do samego rana :)

My mielismy isc na wesele w lipcu ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo wczoraj ojciec mlodego zmarl, wiec sie okaze co to bedzie. Poki co maz mi zakazal jutro na pogrzeb jechac bo wie ze ja zawodowa placzka i bardzo takie rzeczy przezywam wiec raczej w domu zostaje.
A co stoi na przeszkodzie? Ja brałam w kwietniu i byłam w 7 miesiącu :)

Ja 21 :)

Do góry