reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Chwilami jest taki ostrzejszy Ale nie jest jakoś mega długotrwały raczej chwilami mocniej pobolewa, ale chwilami A krwawienia żadnego nie mam tylko tony śluzu które mnie zalewają [emoji16][emoji23]
Jesli nie jest to ostry, długotrwały ból i nie ma krwawienia to wszystko spoko. Mnie tez pobolewa.

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobre [emoji23][emoji23] mój niech się nie zakłada bo jak ja zacznę teraz tyc to on wybuchnie [emoji23][emoji23]
A teraz on pojechał więc ja jem mniej, bo nie chce mi sie codziennie gotowac. On tak samo. Więc trochę sie schudnie. A jak wroci to znowu gotowanie porządnie i bedzie +10kg xD

Chwilami jest taki ostrzejszy Ale nie jest jakoś mega długotrwały raczej chwilami mocniej pobolewa, ale chwilami A krwawienia żadnego nie mam tylko tony śluzu które mnie zalewają [emoji16][emoji23]
Kichnij. Wtedy to potrafi zabolec xD a śluz to dobrze, przynajmniej zadne bakterie sie nie dostana do srodka.

Mi właśnie mój mąż oznajmił że ma teraz obiady w pracy i nie muszę gotować! Powiedział że mam ugotować do sobie zupkę jakąś na dwa dni [emoji23][emoji23][emoji23] Ciekawe czy zgadnijcie co to będzie?! [emoji23][emoji23][emoji23] Kuzwa ja też muszę w końcu ja zjeść bo test Jet wszyscy gotują tylko nie ja !!!
A teraz on pojechał więc ja jem mniej, bo nie chce mi sie codziennie gotowac. On tak samo. Więc trochę sie schudnie. A jak wroci to znowu gotowanie porządnie i bedzie +10kg xD

reklama
Mi właśnie mój mąż oznajmił że ma teraz obiady w pracy i nie muszę gotować! Powiedział że mam ugotować do sobie zupkę jakąś na dwa dni [emoji23][emoji23][emoji23] Ciekawe czy zgadnijcie co to będzie?! [emoji23][emoji23][emoji23] Kuzwa ja też muszę w końcu ja zjeść bo test Jet wszyscy gotują tylko nie ja !!!
Ja jutro gotuję. Robicie tu apetyt xD

Do góry