reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W sumie dziwię się, że tak się czuję, bo już drugi albo trzeci miesiąc biorę castagnus i on zawsze pięknie niwelował PMS bo w sumie do tego jest... A ja czuję się jak śmieć dziś, tak jak i wczoraj, jeszcze te oczy zapuchnięte od wczorajszego płaczu, masakra jakaś 😂

Ja Acard biorę, ale z powodu zwężenia tętnicy mózgowej, pytałam ginekologa, neurologa i radiologa czy można brać w ciąży i mówili, że tak. O pierwszą ciążę starałam się pół roku, o drugą już dwa lata. Także nie wiem, czy Acard jakoś pomaga na to.
Dziewczyny a czy któraś z Was bierze Acard 75 Czy są one bezpieczne i czy faktycznie mają korzystny wpływ na zapłodnienie i ciążę?

U mnie 27dc plamienia różowe w niedziele dwa razy i ustały, bolał mnie kręgosłup dołem przed 2dni do tego lekkie pobolewania brzucha i jajników głównie w 2 części dnia. Do @ 4 dni wg flo.

reklama
Do góry