reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie podobnie. Wczoraj dół bo musiałam sobie przypomnieć że za 20dni maluch byłby z nami... Termin @ niby za tydzień, a ja już mam wrażenie że w tym cyklu znowu nic z tego, że nie ma sensu robić testów :/
Też mam takie podejście. Im bliżej @ tym kończy się pozytywna ja i wjeżdża ja bojąca się kolejnej porażki. I tak co miesiąc mam na kilka dni przed terminem @, że zaczynam wątpić w to wszystko.

Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę, ze już zaraz testujecie :) u mnie 13dc i nie wiem jak ja wytrzymam do końca! Popieram wizje, ze kobieta powinna widzieć jakiś znak na ciele, ze jest w ciąży, bo można oszaleć 🤪
Jak w Jumanji mieli takie kreski życia tatuaże na rękach, to u nas powinna się taka kreska pojawiać na ciążę haha

reklama
Do góry