reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Znam twój ból, próbuje skupić się na pracy i nie pozwalam sobie robić testów. Ale mam trochę złe przeczucia, podbrzusze boli mnie jak na okres...
A ile dni Ci zostało? Mnie na razie nic nie boli. Wczoraj piersi były wrażliwsze, kłuły, myślałam, że już się zaczyna PMS, ale dziś już nic nie ma...

reklama
W sumie dziwię się, że tak się czuję, bo już drugi albo trzeci miesiąc biorę castagnus i on zawsze pięknie niwelował PMS bo w sumie do tego jest... A ja czuję się jak śmieć dziś, tak jak i wczoraj, jeszcze te oczy zapuchnięte od wczorajszego płaczu, masakra jakaś 😂
A który dzień cyklu ?

A ile dni Ci zostało? Mnie na razie nic nie boli. Wczoraj piersi były wrażliwsze, kłuły, myślałam, że już się zaczyna PMS, ale dziś już nic nie ma...
Do środy biorę Duphaston więc do weekendu powinnam dostać okres - ale od kiedy lekarz odstawił mi estrophem dużo dłużej czekam, więc ciężko powiedzieć

Wg testów owulacje miałam 30-31.12, czyli okres powinien mi przyjść 13-14.01

Do środy biorę Duphaston więc do weekendu powinnam dostać okres - ale od kiedy lekarz odstawił mi estrophem dużo dłużej czekam, więc ciężko powiedzieć

Wg testów owulacje miałam 30-31.12, czyli okres powinien mi przyjść 13-14.01
O to tak jak ja :) Ja biorę duphaston do piątku i termin @ mam na 15.01

reklama
Strasznie dziś jestem przytłoczona i zdołowana :( Na testy za wcześnie. Jak tu przeżyć :(
U mnie podobnie. Wczoraj dół bo musiałam sobie przypomnieć że za 20dni maluch byłby z nami... Termin @ niby za tydzień, a ja już mam wrażenie że w tym cyklu znowu nic z tego, że nie ma sensu robić testów :/

Do góry