reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde tak! Zawsze w owulacje czuję dokładnie z którego jajnika idzie owulacja. Zaraz po owulacji mnie on pobolowal jakiś czas a później raz jeden raz drugi. Aż się zaczęłam zastanawiać wtf 🤔 plus wczoraj zaczęły mnie szczypac piersi. Pojawiła się też bardzo wodnista wydzielina pod wieczór która teraz jakby się trochę uspokoiła a zwykle przed okresem śluz mam gesty, biały i raczej mało. I zazdroszczę opanowania i cierpliwości 😂 dla mnie najlepszym rozwiązaniem by było gdyby w jakimś widocznym miejscu na ciele pojawiło się info czy baba jest w ciąży czy nie 😂 bo osiwieje znim @ nadejdzie. Koleżanki zapraszają na wino a ja nie nie... Nie moge. Boli mnie głowa to modlę się nad tą tabletka jak wariatka bo nie wiem czy powinnam brać czy nie bo jeśli się udało to może jakoś zaszkodzi 🥴 typowa matka wariatka
Możesz się spokojnie napić wina :) Do 6 tyg. ciąży matka i zarodek nie mają wspólnego krwiobiegu. Nic się nie stanie. Rozmawiałam z lekarzem :)

Ta cierpliwość i opanowanie to takie pozorne, bo czuję się wymięta i wypluta w środku haha

:)

Załączniki

• 85BAFC59-6901-4347-BBC3-A84E0B9AAE63.jpeg
    85BAFC59-6901-4347-BBC3-A84E0B9AAE63.jpeg
    600,6 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Do góry