reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O widze nowy watek. U mnie 22dc ale sama nie wiem czy mam na co czekać bo w sumie w dni płodne staraliśmy się tylko 2 razy ostatni w 15dc a w 16dc miałam jakies dziwne chwilowe krwawienie moze owulacyjne?

Ehhh zaś jedna kreska a test o czułości 10 🙄 więc chyba nic z tego ale nie tracę nadziei jeszcze. Teoretycznie owulacje miałam 27.12 ale pamiętam dokładnie, że 29 zaś czułam ten charakterystyczny ból jajnika więc może troszkę się przesunela po prostu i jest za wcześnie 💁‍♀️. Jeśli w tym cyklu się nie uda to zakupie sobie testy owulacyjne żeby sprawdzać jak to wygląda wszystko bo nigdy ich nie robiłam. Albo po prostu skocze na betę już dziś? Kurde to wszystko jest tak trudne i męczące psychicznie 🥴. Używała któraś z was testów Nordtest? Są spoko? Pani w aptece mi je poleciła ze względu na czułość ale czytałam wczoraj gdzieś, że wiele babeczek miało sytuację, że wychodził negatywny a np Pink test o czułości 25 już wykrywal ciaze 🤔
I to nie tak, że mam już jakąś patanoje czy coś 😂💁‍♀️ po prostu tak z ciekawości pytam a informacji zaczęłam o nim szukać gdy trafiłam na opinie, że Bobo testy wychodzą często fałszywie dodatnie.
Dawajcie znać jak tam u was dziś 😘

reklama
Do góry