reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wow no to super!
U mnie niby też jest sporo lekarzy na NFZ, ale wiecie co... Minęło chyba z conajmniej 7 lat zanim trafiłam na jakiegoś z głową, widzą, podejściem i w ogóle. Przyjmował mnie na NFZ ale do jakichś 2 lat się sprywatyzował. Wiem, że jak do niego zajrzę (i on do mnie :D) to nie wyrzucę kasy w błoto.
Monitoringi mi robi za darmo a tez by wcale nie musiał. Jak nie było przy 1 ciąży widać serduszka to też mu dupę trułam tydzień w tydzień i kasy nie wziął.

Niedawno był na urlopie, także byłam zmuszona iść na NFZ do innego, ale o dziwo też mnie miło zaskoczył. Zapytał jak mi może pomóc, czy potrzebuje jakieś skierowanko? Może bym chciała hormony zrobić czy coś no szok... :szok:

reklama
Mam nadzieję bo laski mnie już tak tu schizuja że od zmysłów zaczynam odchodzić [emoji4] A naprawdę staram się myśleć pozytywnie [emoji4]
Verona to po co to czytasz .
Myślenie masz dobre a tylko się martwisz co zrobić bo jest tak bo tak . Kurde nie rozumiem . Po co robić betę jak widzi na teście ze kreska ciemnieje ładnie . Jeśli o mnie chodzi to ważniejszy jest progesteron jeśli jest w granicach 20 25 to ok jeśli jest na takim etapie 15 to kobieta potrzebuje luteiny. Ale to moje zdanie . Beta to jest przyrost który widać u ciebie ze rośnie . Rób jak ty uważasz zapytaj dziewczyn na forum udało się na pazdziernowki co i jak zapytać zawsze możesz jak masz jakieś wątpliwości ale też nie rozumiem jednego wszyscy tu jada z tekstami po co mówiłaś a nie mowilysmy ci ok jej wybór . Każdy może wyrazić swoje zdanie ale po co dążyć temat po co i tak zrobi tak jak jej serducho podpowiada .
Dajcie dziewczynie żyć i się cieszyć jak ja bym była na jej miejscu to bym się już tu nie pojawiła jakby tak mnie dziewczyny ocenialy. Lekarz ci powie co masz robić spokojnie teraz się relaksuj tv może coś lepszego ugotuj od kad się dowiedziałas o ciąży to ty jesteś w stresie ciągłym co robić bo tak itp .

Masz rację Ania. Trochę ta jest. To prawda że jestem od niedzieli mega zdenerwowana że coś może być nie tak, że mały przyrost itd. Staram się myśleć pozytywnie Ale czasami się nie da. Nie wiem właśnie twraz co robić, czy bete progeteron czy co. Niby gin mówił przez telefon żebym mogła powtórzyć bo zrobiłam z wcześnie, ale niektóre kobiety bety nie robią WGL. Wychodź się pozytywne test i da do lekarza j po sprawie. Wtedy on im mówi na czym stoją [emoji58] Sama już nie wiem co myśleć [emoji57]
Verona to po co to czytasz .
Myślenie masz dobre a tylko się martwisz co zrobić bo jest tak bo tak . Kurde nie rozumiem . Po co robić betę jak widzi na teście ze kreska ciemnieje ładnie . Jeśli o mnie chodzi to ważniejszy jest progesteron jeśli jest w granicach 20 25 to ok jeśli jest na takim etapie 15 to kobieta potrzebuje luteiny. Ale to moje zdanie . Beta to jest przyrost który widać u ciebie ze rośnie . Rób jak ty uważasz zapytaj dziewczyn na forum udało się na pazdziernowki co i jak zapytać zawsze możesz jak masz jakieś wątpliwości ale też nie rozumiem jednego wszyscy tu jada z tekstami po co mówiłaś a nie mowilysmy ci ok jej wybór . Każdy może wyrazić swoje zdanie ale po co dążyć temat po co i tak zrobi tak jak jej serducho podpowiada .
Dajcie dziewczynie żyć i się cieszyć jak ja bym była na jej miejscu to bym się już tu nie pojawiła jakby tak mnie dziewczyny ocenialy. Lekarz ci powie co masz robić spokojnie teraz się relaksuj tv może coś lepszego ugotuj od kad się dowiedziałas o ciąży to ty jesteś w stresie ciągłym co robić bo tak itp .

reklama
Nawet maz pytal czy taki skok to przypadkiem nie dwojka [emoji23] sie okaze w lutym. Nie wiem tylko kiedy sie wybrac do gina....

OM 2-3.01 ....
Mnie też straszyli ;)
1 wynik- 21.6
2 wynik- 169
3 wynik- 460
Jest jedna Kropka :D
P.S. Legenda głosi, że Beta szybciej przyrasta przy dziewczynkach ;)

Do góry