Dorciaaaa88
Fanka BB :)
A ja dzisiaj 31dc...@ spoznia sie 2 dni, niech juz przychodzi bo chce wrocic do staran a tu jak na zlosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Rossmannka się zaopatrz i zrób nawet teraz Pięknie mi przyrastałZero, kompletnie nic. Ale nie tracę nadziei poki nie ma okresu.
Nauczona doświadczeniem napiszę, że dla mnie podstawa to Progesteron i 2xBeta. Nie oszukujmy się, przyrost jest ważny i gdziekolwiek nie pójdziesz będą o niego pytać. Przyrost! Nie wartość Nieważne, czy masz 10, 100 czy 350 - Ważne żeby po 48godz było jej min.66% więcej.Masz rację Ania. Trochę ta jest. To prawda że jestem od niedzieli mega zdenerwowana że coś może być nie tak, że mały przyrost itd. Staram się myśleć pozytywnie Ale czasami się nie da. Nie wiem właśnie twraz co robić, czy bete progeteron czy co. Niby gin mówił przez telefon żebym mogła powtórzyć bo zrobiłam z wcześnie, ale niektóre kobiety bety nie robią WGL. Wychodź się pozytywne test i da do lekarza j po sprawie. Wtedy on im mówi na czym stoją [emoji58] Sama już nie wiem co myśleć [emoji57]
Gdzieś wrzucałam swoje porównanie, przy 169 nie miałam tłuściochów Myślę, że u Ciebie będzie ok.100 minimumMyślisz że wyższa przy tych testach z taka kreska?
W Walentynki Idealny momentNawet maz pytal czy taki skok to przypadkiem nie dwojka [emoji23] sie okaze w lutym. Nie wiem tylko kiedy sie wybrac do gina....
OM 2-3.01 ....
W Rossmannka się zaopatrz i zrób nawet teraz Pięknie mi przyrastał
Nauczona doświadczeniem napiszę, że dla mnie podstawa to Progesteron i 2xBeta. Nie oszukujmy się, przyrost jest ważny i gdziekolwiek nie pójdziesz będą o niego pytać. Przyrost! Nie wartość Nieważne, czy masz 10, 100 czy 350 - Ważne żeby po 48godz było jej min.66% więcej.
Progesteron jeśli jest poniżej 25 to marne szanse, że organizm sam sobie poradzi ale na spokojnie Normą jest prawidłowy poziom jednego i drugiego.
Sprawdzasz to dla własnego spokoju a nie dlatego, że na pewno jest coś nie tak.
Osobiście gdybym nie sprawdziła na własną rękę PRG to w ciążę nie zaszłabym być może już nigdy.
Gdzieś wrzucałam swoje porównanie, przy 169 nie miałam tłuściochów Myślę, że u Ciebie będzie ok.100 minimum
W Walentynki Idealny moment
Nauczona doświadczeniem napiszę, że dla mnie podstawa to Progesteron i 2xBeta. Nie oszukujmy się, przyrost jest ważny i gdziekolwiek nie pójdziesz będą o niego pytać. Przyrost! Nie wartość Nieważne, czy masz 10, 100 czy 350 - Ważne żeby po 48godz było jej min.66% więcej.
Progesteron jeśli jest poniżej 25 to marne szanse, że organizm sam sobie poradzi ale na spokojnie Normą jest prawidłowy poziom jednego i drugiego.
Osobiście gdybym nie sprawdziła na własną rękę PRG to w ciążę nie zaszłabym być może już nigdy.
Gdzieś wrzucałam swoje porównanie, przy 169 nie miałam tłuściochów Myślę, że u Ciebie będzie ok.100 minimum
Drogo a tylko jedno labo masz? Ja w diagnostyce placilam 27 zl za jedno jak i za drugie tez, a w laboe przy szpitalu beta 20 zlDobę zrobię jutro progeteron i bete A ile kosztuje badanie progeteronu? Bo u mnie za bete wołają 65 zl
Tylko z wiem test do czułość 10 więc marnie widzę ta 100 [emoji58]
U mnie za progesteron wolają 25 zetaDobę zrobię jutro progeteron i bete A ile kosztuje badanie progeteronu? Bo u mnie za bete wołają 65 zl
Jak pojdziesz do weekendzie tez bedzie okEgzamin mam i nie wyrobie chyba ze rano ...
A u mnie jak bylo ? 10 test i malo co widac a na drugi dzien 39