eMeczk@
Fanka BB :)
Na pewno będzie bardzo ładnySuper!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Mam nadzieję że u mnie jutro będzie równie piękny przyrost [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno będzie bardzo ładnySuper!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Mam nadzieję że u mnie jutro będzie równie piękny przyrost [emoji7]
matko!!! to Wy juz emerytki haha. ja mam 35 (jeszcze przez 2,5miesiaca, zeby nie bylo, ja do ostatniego dnia przed urodzinami mowie ze mam 35) i co z tego? to tylko liczba... dziewczyny, toc pol zycia za soba nawet jeszcze nie mamy (ja planuje zyc minimum te 80lat, mam mlodszego chlopa wiec zeby sie nie wyszalal czasem beze mnie za duzo ) jestemy mlode dziewczynki! juz to kiedys mowilam... dla mnie starosc bedzie wtedy gdy nie bede wiedziala co jest gorsze. alzhaimer bo zapomnialam wypic czy parkinson bo porozlewalam a teraz to dopiero zaczyna sie ta piekniejsza czesc zycia...
To u mnie jeden na nfz i jeden prywatnie. Ale nie wiem czy jeszcze przyjmuje bo byl oskarżony o jakas nielegalną aborcję.Ehem w Polsce. Może w większych miastach jest lepiej, u mnie w mieście przyjmuje tylko 3 ginów na NFZ, 2 to kobiety (w bardzo podeszłym wieku), a prywatnie cała zgraja, z 10 ich będzie [emoji41]
Ale skąd kreska na tym pinku może się wziąć bez hcg w moczu?Wal te pinki serio. Robią tylko nadzieję. Nie wierz im bo później jest tylko gorzej
Nie mam pojęcia ale nie jesteś pierwsza która oszukał. Myślę że kreska testowa po prostu po czasie się pokazuje i przebija miejsce gdzie powinna ona być Bobo testy żółte robią ponoć dokładnie to samo.Ale skąd kreska na tym pinku może się wziąć bez hcg w moczu?
Straszne to jest!Nie mam pojęcia ale nie jesteś pierwsza która oszukał. Myślę że kreska testowa po prostu po czasie się pokazuje i przebija miejsce gdzie powinna ona być Bobo testy żółte robią ponoć dokładnie to samo.
Link do: Wyniki wyszukiwania "Conceive Plus aplikatory" ja zakupiłam tu ale jeszcze nie mam okazji wyprobowac bo zamiast owulacji torbielDziewczyny a gdzie można kupić ten żel conceive?
Jest. Dlatego nigdy nie patrz na testy po czasie, podświetlając je latarka od spodu ( u mnie wszystkie testy podświetlane od spodu pokazywały te magiczna kreske ) czy gdy nie widać drugiej kreski wyraźnie. I szkoda czasu na te głupie pinki. Nerwow szkoda po prostu. Robią tylko nadziejęStraszne to jest!