reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dzis mi pokazuje 3+6 to tak mniej więcej kiedy?
Podpowiedzcie blagam bo pierwsza ciaze odkrylam w 8tc :D
ja bym strzelala, ze po 8 lutego mozesz spokojnie pojsc bo beta bedzie ponad 10.000 wiec bedzie juz widac serduszko :) zakladajac ze dwudniowy przyrost to bedzie 100%. eentualnie zawsze pod koniec nastepnego tygodnia mozesz ja powtorzyc zeby miec juz jakis zarys konkretniejszy ale wiadomo, ze im pozniej pojdziesz tym szanse wieksze ze juzbedzie widac dzidziusia. w walentynki :)

reklama
Masz rację Ania. Trochę ta jest. To prawda że jestem od niedzieli mega zdenerwowana że coś może być nie tak, że mały przyrost itd. Staram się myśleć pozytywnie Ale czasami się nie da. Nie wiem właśnie twraz co robić, czy bete progeteron czy co. Niby gin mówił przez telefon żebym mogła powtórzyć bo zrobiłam z wcześnie, ale niektóre kobiety bety nie robią WGL. Wychodź się pozytywne test i da do lekarza j po sprawie. Wtedy on im mówi na czym stoją [emoji58] Sama już nie wiem co myśleć [emoji57]
Beta jest dla ciebie i dla twojego spokoju jeśli portfel cie trzyma to robisz go dla siebie. Ważniejszy jest progesteron tsh ile skoczyło do góry bo w ciąży rośnie ważne aby nie przekroczył 2.5 bo ci tabletki dadzą przed wizytą do gin możesz zrobić badania progesteron tsh ft3 ft4 napewno gin ci zleci na toksoplazmoze czy coś takiego . Na pewno ci zleci badania wiec od ciebie zależy co robisz teraz spokojnie za tydzień masz wizytę powie ci co i jak . Najważniejsze abyś brała ten kwas foliowy bo mówiłaś ze nie bierzesz i jakieś witaminki zapytaj w aptece pani ci doradzi da jakiś kompleks witamin . To jest najważniejsze i zero stresu .

Do góry