reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
dziewczyny,ale mnie dzisiaj nosi...jestem w pracy i mam takie "brudne myśli" jak wroce do domu,to chyba w drzwiach przelece chłopa chyba tez ugotuje tej ogórkowej
Już widzę jak się biedaczyna broni przed tym "nalotem"
locala
Ehem w Polsce. Może w większych miastach jest lepiej, u mnie w mieście przyjmuje tylko 3 ginów na NFZ, 2 to kobiety (w bardzo podeszłym wieku), a prywatnie cała zgraja, z 10 ich będzie [emoji41]
Ale w Polsce? Co za dziady!
Ja nie miałam z tym problemu. Normalnie hormony mam jutro na NFZ (trzy), na drożność do szpitala też dostałam na NFZ. Na szczęście mi problemu nie robią..
Idź, idż. Ja poszłam na swój 1 monitoring i od razu miałam ciąże [emoji7] [emoji7] ale kto mógł przewidzieć, że moje owualcje były zaraz po okresie 9-10 dc wtedy.,
Nie martw się... ja też nie potrafię.
Mam taki charakter że muszę mieć wszystko poukladane, przemyślane, analiza, dedukcja, A tak na spontana to po prostu wbrew mojej naturze !! [emoji849] [emoji849] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
AnnaŻet
L karnityne, mace, żeń szeń, Wit C, D, E, A, selen, Wit z grupy B, cynk, kwas foliowy trochę marudził, że go faszeruje tabletkami, ale wyniki o wiele lepsze, poprzednio byliśmy załamani a w tak krótkim czasie jest już w miarę ok, ale dalej będzie brać to wszystkoA jakie witaminy brał Twój maz? Ja muszę dla swojego coś ogarnąć i tak się rozeznaje w temacie
locala
Mówisz że ogórkowa ma moc? Muszę ugotować bo też za mną chodzi [emoji23]
A ja gotuję właśnie ogórkową, przez tydzień smak mi na nią chodził i może za 6 dni zobaczę II kreski, jak taką moc ma [emoji23][emoji23][emoji23]
AnnaŻet
L karnityne, mace, żeń szeń, Wit C, D, E, A, selen, Wit z grupy B, cynk, kwas foliowyDziewczyny,
Super wiadomość ❣ co brał?
locala
Piękna [emoji3590]
Mam betę i ja[emoji3531]
27.01- 183
29.01- 435,5
[emoji847]
eMeczk@
3 dni, powinnam dostać w niedzielęPiękna!!! [emoji4] A Ty dzisiaj ile jesteś po terminie @?
Verona26
Super!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Mam nadzieję że u mnie jutro będzie równie piękny przyrost [emoji7]
3 dni, powinnam dostać w niedzielę [emoji123]
reklama
wiola0904
matko!!! to Wy juz emerytki haha. ja mam 35 (jeszcze przez 2,5miesiaca, zeby nie bylo, ja do ostatniego dnia przed urodzinami mowie ze mam 35) i co z tego? to tylko liczba... dziewczyny, toc pol zycia za soba nawet jeszcze nie mamy (ja planuje zyc minimum te 80lat, mam mlodszego chlopa wiec zeby sie nie wyszalal czasem beze mnie za duzo ) jestemy mlode dziewczynki! juz to kiedys mowilam... dla mnie starosc bedzie wtedy gdy nie bede wiedziala co jest gorsze. alzhaimer bo zapomnialam wypic czy parkinson bo porozlewalam a teraz to dopiero zaczyna sie ta piekniejsza czesc zycia...Ja mam 33 i myślę sobie.. ehhh gdybym miała te 27 lat.. kobiecie nie dogodzisz