Rudaa94
Fanka BB :)
Mozesz sprobowac. Ja na drugi dzien na bete po prostu pojechalam.
Powtórzyć rano?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórzyć rano?
0.2 ...@Mrufka®®® a co wyszło?
Cholera, przykro mi bardzo.
No wiesz, z drugiej strony co miały robić, przymierać głodem bez kasy ? Chociaż fakt, mogły ze 2-3 miesiące popracować, wtedy byłoby bardziej uczciwie.
Oczywiście!!!Powtórzyć rano?
Mam wynik. Zobacz załącznik 1073625
0.2 ...
[emoji24]
Szczerze dziewczyny gratuluję i życzę szczęśliwych donoszonych ciąż.
Jednak nie mogę na to patrzeć [emoji3064] idę pić wino ,także wasze zdrowie
Oczywiście że tak ale nie pink może bo wiele dziewczyn tu już się na nie nabraloPowtórzyć rano?
Wlasnie o to mi chodzi.. jedna dziewczyna podpisala umowe, przyszla do pracy raz i l4 ciazowe, okazało sie ze jest juz w 5 miesiacu.. a nawet nie bylo po niej widacPrzez pierwsze 30 dni wypłatę płaci pracodawca a nie ZUS więc de facto jest to trochę takie okradanie pracodawcy...
A to też ludzie z własnymi rodzinami i czasami pracownik, który postawi pracodawcę w takiej sytuacji jest przyczyna jego „głodowania”...
mówię oczywiście o sytuacji, kiedy dziewczyna wiedząc że jest w ciąży zatrudnia się z premedytacją pójścia na L4 od początku, a nie o sytuacji kiedy o ciąży nie wie i okaże się że jest np zagrożona...
Przepiękna beta jak na 1dxien przed @Dziś 27 dc, a wydaję mi się, że owulacja była w 13-14 ☺
0.2 ...
[emoji24]
Szczerze dziewczyny gratuluję i życzę szczęśliwych donoszonych ciąż.
Jednak nie mogę na to patrzeć [emoji3064] idę pić wino ,także wasze zdrowie