reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Nie na razie nic nie robiłam, bo ja nie mam tego cały dzień więc mnie to tak strasznie nie męczy. Przeważnie rano i czasami w ciągu dnia ale daję radę. Pewnie jak bym miała cały czas to poszłabym do lekarza. :tak:

dziewczyny mam pilna wiadomosc na grupie staraczek przeczytajcie oki...
domyslam sie ze jest to o mnie bo zostalam usunieta z grupy....
Zawsze myslalam ze to forum jest bardziej tolerancyjne ale zeby na kazdym kroku zazucac mi klamstwo.. ja podziekuje

Zycze wam najleprzego dziewczyny
Zegnam

marka mogłabyś mi powiedzieć jak zapisać się do tej grupy staraczek grudniowych? Już kiedyś chciałam ale nie wiem jak:-(
Do takich grup dostajesz albo zaproszenie albo u admina dodają twój nick do lisy użytkowników, którzy mają prawo przeglądać grupę:) My tak miałyśmy na grudniu 2009:)
Pam a Ty nigdzie nam nie uciekaj:)
Ja już sama nie wiem co mam myśleć o tym cyklu. @ pojawiła się terminowo 15 grudnia ale w postaci krwawienia, które pojawiało się i znikało trwając ok 10 dni. Byłam dośc mocno przeziębiona więc możliwe,że mi się coś poprzestwiało? Parę dni temu odczuwałam jakbym miał owulację, testów nie miałam ale przytulalismy się więc jeśli to było TO o liczę na powodzenie:tak: Jutro będę na zakupach i kupię 2 testy by mieć w domu, zrobię pewnie ok 13-15 kiedy @ powinna się pojawić. Tylko podbrzusze mnie boli jakbym miała @ dostać zaraz i tak od 2 dni:baffled:

reklama
opisalam swoja historie o tym jak umarla moja coreczka i o tym jak przynosili mi jak kilka razy juz po porodzie martwa zebym mogla sie pozegnac.... niektorym to sie nie spodobalo i zazucono mi klamstwo i zaczeto mnie obrazac....
ja podziekuje za takie traktowanie.... napisalam prawde ale nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc i przekonywac ludzi. Moze to sie wydawac dziwne ze przynosili mi martwa coreczke ale tak bylo.

Do góry