reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Góralka i robiłaś ciś z tym uczuciem metalu..?? nie wiem.. byłaś u lekarza - bo ja już nei moge z tym wytrzymać!
góralka1990
Fanka BB :)
Nie na razie nic nie robiłam, bo ja nie mam tego cały dzień więc mnie to tak strasznie nie męczy. Przeważnie rano i czasami w ciągu dnia ale daję radę. Pewnie jak bym miała cały czas to poszłabym do lekarza.
marka1307
mama aniołka Michałka
dziewczyny mam pilna wiadomosc na grupie staraczek przeczytajcie oki...
góralka1990
marka mogłabyś mi powiedzieć jak zapisać się do tej grupy staraczek grudniowych? Już kiedyś chciałam ale nie wiem jak:-(
Ostatnia edycja:
pam_x_pam
domyslam sie ze jest to o mnie bo zostalam usunieta z grupy....dziewczyny mam pilna wiadomosc na grupie staraczek przeczytajcie oki...
Zawsze myslalam ze to forum jest bardziej tolerancyjne ale zeby na kazdym kroku zazucac mi klamstwo.. ja podziekuje
Zycze wam najleprzego dziewczyny
Zegnam
góralka1990
co jest Pam?
Pauluś89
Grudzień 2009
Do takich grup dostajesz albo zaproszenie albo u admina dodają twój nick do lisy użytkowników, którzy mają prawo przeglądać grupę My tak miałyśmy na grudniu 2009marka mogłabyś mi powiedzieć jak zapisać się do tej grupy staraczek grudniowych? Już kiedyś chciałam ale nie wiem jak:-(
Pam a Ty nigdzie nam nie uciekaj
Ja już sama nie wiem co mam myśleć o tym cyklu. @ pojawiła się terminowo 15 grudnia ale w postaci krwawienia, które pojawiało się i znikało trwając ok 10 dni. Byłam dośc mocno przeziębiona więc możliwe,że mi się coś poprzestwiało? Parę dni temu odczuwałam jakbym miał owulację, testów nie miałam ale przytulalismy się więc jeśli to było TO o liczę na powodzenie Jutro będę na zakupach i kupię 2 testy by mieć w domu, zrobię pewnie ok 13-15 kiedy @ powinna się pojawić. Tylko podbrzusze mnie boli jakbym miała @ dostać zaraz i tak od 2 dni
reklama
pam_x_pam
opisalam swoja historie o tym jak umarla moja coreczka i o tym jak przynosili mi jak kilka razy juz po porodzie martwa zebym mogla sie pozegnac.... niektorym to sie nie spodobalo i zazucono mi klamstwo i zaczeto mnie obrazac....
ja podziekuje za takie traktowanie.... napisalam prawde ale nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc i przekonywac ludzi. Moze to sie wydawac dziwne ze przynosili mi martwa coreczke ale tak bylo.
ja podziekuje za takie traktowanie.... napisalam prawde ale nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc i przekonywac ludzi. Moze to sie wydawac dziwne ze przynosili mi martwa coreczke ale tak bylo.