reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam serdecznie:tak:

Ja dzisiaj jadę do mamy, tak więc pewnie będę późnym po południem. A wieczorem obiecałam siostrze mojego męża suflet czekoladowy, więc czeka mnie słodka praca. :-D

Karola - ​może za wcześnie zrobiłaś?

reklama
A propo plemniczkow to czytalam wczoraj artykul ze zrobili takie badanie ze jak plemniczki sa malo ruchliwe to podawali facetom l-karnityne i efekty byly znakomite. Tak se mysle moze dam swemu tak profilaktycznie bo tez sie zastanawiam czy u niego wszystko ok? Ale dwa razy mu sie udalo to chyba powinno byc ok

Witajcie,

JA juz po zajęciach, zabieram się za obiad i sprzątanko!

Butterfly, Lorelain - zdam relacje na pewno :) daj znac czy działają te legginsy :)

Annie - działaj działaj :) powodzonka i Tobie w zafasolkowaniu! Czytając co piszesz o swoim Łukaszu, przekonuje sie iz kazdy Łukasz ma mega poczucie humoru :) Wesoło jest wesoło :)

SeeYou - do mojej @ ze 40 dni - tak dla pocieszenia ;)

Karola - nadzieja jest dopóki nei ma @! który to dzień po owu?

Marcia - jak sie już udawało to chyba żołnierzyki działają znakomicie!

Dziewczyny mam dość - trezci dzien z rzędu czuje fajki! nie pale, mój tez nie pali, a ja mam uczucie jakbym miała popielniczkę w buzi! no masakra jakaś! Co to jest wogóle?

Ostatnia edycja:
:happy2: a mnie łeb boli :baffled: spać mi się chce przez pogodę bo leje cały dzień deszcz, chciałam zabrać się za ogarnięcie pokoju ale nawet nie tknęłam palcem.

Dodatkowo denerwuje mnie zapach obiadu :-D robię nogi z kurczaka i normalnie mi to śmierdzi na całą chatę :baffled:

kasiaczek :szok: nie wiem co to może być

czytalam troche o czuciu zapachów których nie ma - no i migrena bądź guz mózgu! w guza nie wierze, migrena moze, zwłaszcza ze przed tym uczuciem glowa mnei bolała!

Eh.. zjadłam obiad i znów te fajki czuje.. szlag mnie trafi! a nie moge iśc teraz do lekarza bo nie mam ubezpieczenia jeszcze ( tzn jestem u mamy ubezpieczona i ona mi co miesiąc przysyła! szlag.

Karola - póki nie ma @ nie załamkuj sie!

spoko kasieczek nie załamuję się, spodziewałam się negatywa zatem nie jestem jakoś wybitnie rozczarowana. Pierwszy mały kryzys przeżyłam w 22 dniu tego cyklu, byłam pełna optymizmu bo pierwszy raz w życiu testy owu wyszły mi pozytywne a potem przyszło plamienie i wszystko poszło się je**ć :-(, teraz nie wczuwam się już aż tak bardzo, bo potem rozczarowanie za bardzo boli.

no ja już jestem, co do tych smaków to ja codziennie rano czuję żelazo w buzi i czasami w ciągu dnia:-D masakra jakaś:szok:
głowa mnie dzisiaj strasznie boli, już nie mam siły na nic. :tak: A tu ten suflet jeszcze....

Karola - głowa do góry, nigdy nic nie wiadomo.

Dziewczyny sorrki, że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale czy któraś z was miała/ma na studiach prawo o nieruchomościach albo system ochrony prawnej w UE?

reklama
Do góry