reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam serdecznie:tak:

Ja dzisiaj jadę do mamy, tak więc pewnie będę późnym po południem. A wieczorem obiecałam siostrze mojego męża suflet czekoladowy, więc czeka mnie słodka praca. :-D

Karola - ​może za wcześnie zrobiłaś?

reklama
A propo plemniczkow to czytalam wczoraj artykul ze zrobili takie badanie ze jak plemniczki sa malo ruchliwe to podawali facetom l-karnityne i efekty byly znakomite. Tak se mysle moze dam swemu tak profilaktycznie bo tez sie zastanawiam czy u niego wszystko ok? Ale dwa razy mu sie udalo to chyba powinno byc ok

Witajcie,

JA juz po zajęciach, zabieram się za obiad i sprzątanko!

Butterfly, Lorelain - zdam relacje na pewno :) daj znac czy działają te legginsy :)

Annie - działaj działaj :) powodzonka i Tobie w zafasolkowaniu! Czytając co piszesz o swoim Łukaszu, przekonuje sie iz kazdy Łukasz ma mega poczucie humoru :) Wesoło jest wesoło :)

SeeYou - do mojej @ ze 40 dni - tak dla pocieszenia ;)

Karola - nadzieja jest dopóki nei ma @! który to dzień po owu?

Marcia - jak sie już udawało to chyba żołnierzyki działają znakomicie!

Dziewczyny mam dość - trezci dzien z rzędu czuje fajki! nie pale, mój tez nie pali, a ja mam uczucie jakbym miała popielniczkę w buzi! no masakra jakaś! Co to jest wogóle?

Ostatnia edycja:
:happy2: a mnie łeb boli :baffled: spać mi się chce przez pogodę bo leje cały dzień deszcz, chciałam zabrać się za ogarnięcie pokoju ale nawet nie tknęłam palcem.

Dodatkowo denerwuje mnie zapach obiadu :-D robię nogi z kurczaka i normalnie mi to śmierdzi na całą chatę :baffled:

kasiaczek :szok: nie wiem co to może być

czytalam troche o czuciu zapachów których nie ma - no i migrena bądź guz mózgu! w guza nie wierze, migrena moze, zwłaszcza ze przed tym uczuciem glowa mnei bolała!

Eh.. zjadłam obiad i znów te fajki czuje.. szlag mnie trafi! a nie moge iśc teraz do lekarza bo nie mam ubezpieczenia jeszcze ( tzn jestem u mamy ubezpieczona i ona mi co miesiąc przysyła! szlag.

Karola - póki nie ma @ nie załamkuj sie!

spoko kasieczek nie załamuję się, spodziewałam się negatywa zatem nie jestem jakoś wybitnie rozczarowana. Pierwszy mały kryzys przeżyłam w 22 dniu tego cyklu, byłam pełna optymizmu bo pierwszy raz w życiu testy owu wyszły mi pozytywne a potem przyszło plamienie i wszystko poszło się je**ć :-(, teraz nie wczuwam się już aż tak bardzo, bo potem rozczarowanie za bardzo boli.

no ja już jestem, co do tych smaków to ja codziennie rano czuję żelazo w buzi i czasami w ciągu dnia:-D masakra jakaś:szok:
głowa mnie dzisiaj strasznie boli, już nie mam siły na nic. :tak: A tu ten suflet jeszcze....

Karola - głowa do góry, nigdy nic nie wiadomo.

Dziewczyny sorrki, że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale czy któraś z was miała/ma na studiach prawo o nieruchomościach albo system ochrony prawnej w UE?

reklama
Do góry