reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...malam-jednego-w-ramionach-52692/index911.html

prosze , jezeli chcecie poczytajcie co ona pisze...od tej strony do nastepnych, nawet dziewczyny z irlandii juz sie udzielaja... tam pisala z aniolkowymi mamami, przeczytacie same wyciagniecie wnioski...

wiec teraz to juz koniec na ten temat ... z mojej strony...

a z innej beczki , widze dziewczynki ze bedziemy testowaly dzien po dniu :) bedzie o czym pisac co:)

reklama
Hej;-)
My dzis zaczynamy staranka bo chociaz owu ma byc kolo 9-11 stycznia to lepiej dmuchac na zimne :-D

Trzymam kciuki za testujace oraz te do ktorych @ jeszcze nie przyszla!!!! sporo was chyba:confused:
Jutro albo w sobote dotra testy owu zamowione na allegro.. to sobie posikam ;-) a co!

emalka zainsprowalas mnie swoim pw-em .. musi sie w koncu kiedys udac tylko dzidzia czeka pewnie na ten wlasciwy zdrowy i bezpieczny dla siebie moment!!

buziaki!!!

Ostatnia edycja:
Ja na razie czekam na dwie keski na owu ale do terminu @ szybko zleci i mam nadzieję ,że już w tym miesiącu już nie przyjdzie i wszystkim które pragną tego co ja życzę II tłuściutkich :tak:;-)

Kolenderko- wysłałam ci PW. I oby nam zaś znowu się razem udało :):-)

haha bezapelacyjnie... zabralo by to przyjemnosc z cala pewnoscia:-D
koriander - ​dawaj dawaj malenka ... w tym przypadku powiedzenie" co za duzo to nie zdrowo" sie nie nadaje hihihi niechaj wiorki leca hehe kciuki&&&

Dziewczyny poczytałam Was trochę i widzę,ze wyszła tu mała afera :S przepraszam,ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonu :) wybaczcie! Ja dziś złapałam mega dola :( i ryczalam jak bobr i jednocześnie sie smialam :-S normalnie czas do psychiatryka :D

reklama
Do góry