reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...malam-jednego-w-ramionach-52692/index911.html

prosze , jezeli chcecie poczytajcie co ona pisze...od tej strony do nastepnych, nawet dziewczyny z irlandii juz sie udzielaja... tam pisala z aniolkowymi mamami, przeczytacie same wyciagniecie wnioski...

wiec teraz to juz koniec na ten temat ... z mojej strony...

a z innej beczki , widze dziewczynki ze bedziemy testowaly dzien po dniu :) bedzie o czym pisac co:)

reklama
Hej;-)
My dzis zaczynamy staranka bo chociaz owu ma byc kolo 9-11 stycznia to lepiej dmuchac na zimne :-D

Trzymam kciuki za testujace oraz te do ktorych @ jeszcze nie przyszla!!!! sporo was chyba:confused:
Jutro albo w sobote dotra testy owu zamowione na allegro.. to sobie posikam ;-) a co!

emalka zainsprowalas mnie swoim pw-em .. musi sie w koncu kiedys udac tylko dzidzia czeka pewnie na ten wlasciwy zdrowy i bezpieczny dla siebie moment!!

buziaki!!!

Ostatnia edycja:
Ja na razie czekam na dwie keski na owu ale do terminu @ szybko zleci i mam nadzieję ,że już w tym miesiącu już nie przyjdzie i wszystkim które pragną tego co ja życzę II tłuściutkich :tak:;-)

Kolenderko- wysłałam ci PW. I oby nam zaś znowu się razem udało :):-)

haha bezapelacyjnie... zabralo by to przyjemnosc z cala pewnoscia:-D
koriander - ​dawaj dawaj malenka ... w tym przypadku powiedzenie" co za duzo to nie zdrowo" sie nie nadaje hihihi niechaj wiorki leca hehe kciuki&&&

Dziewczyny poczytałam Was trochę i widzę,ze wyszła tu mała afera :S przepraszam,ze nie odpisze każdej z osobna ale pisze z telefonu :) wybaczcie! Ja dziś złapałam mega dola :( i ryczalam jak bobr i jednocześnie sie smialam :-S normalnie czas do psychiatryka :D

reklama
Do góry