reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

lorelain ja tam już przestaje w prezent od gwiazdki wierzyć bo choć jeszcze nie ma śladów @ to brzuch zaczyna boleć coraz bardziej :-(

reklama
lorelain moja gin kazala mi brac wapno z magnezem na zmiane jednego dnia wapno drugiego magnez bo biore witamine d3 co "sciaga" wapno z organizmu ale dzieki za rade
nula ja korzystam z ovufriend i tam komputet sam analizuje twoj cykl musisz tylko wpisac twoja temperature i objawy
kasiaczek przykro mi ale jeszcze styczen przed nami
koriande rowniez mi przykro i na styczen coraz nas wiecej
gosia gratuluje bety i wspolczuje chorujacych

drugi dzien zakupow uznaje za udany, kupilam buty na sylwestra i troche pierdul takze ok

Ja właśnie zrobiłam sobie pyszną kawkę, czekam na mężusia bo pojechał do swoich rodziców. Mam ochotę się dzisiaj wybrać do znajomych. :tak: No tak jest nas coraz więcej na styczeń, :-)

marcia - to chociaż tyle że zakupy udane, mi by też pasowało się wybrać ale na chwile obecną nie mam czasu. Pewnie dopiero jak wrócę do Krakowa.

marcia dzięki za informacje :) zacznę od nowego cyklu. Na razie czekam na @ :( może jednak nie przyjdzie bo brzuch trochę przestał boleć...

hej, mnie też czeka styczeń, co prawda, testy owu były pozytywne, przylulanko było, @ nie ma ale najprawdopodobniej wszystko zepsuły plamienia w 22 dc :/

Pauluś :happy: zgadza się :elvis: mam 21 lat
To młodzinka jesteś:) Ja 23 lata i mam trzyletniego syna chyba nienajgorzej wychowanego:) Dziś są jego urodziny i piekliśmy urodzinowe babeczki, tort już był u moich rodziców:) Sam ozdabiał te babki pisakami lukrowymi:)
butterfly - no to ja w takim wieku tez się chajtnełam i byłam w ciąży :) ... Mati wyrósł na ludzi :-D
Ja mając 20 lat:) No i nie jest źle:)

Kurcze dziewczyny w domu mam szpital. Wszyscy chorzy! I Ja niestety też. Majeczka miała w nocy powyżej 39 st. Ja ledwo zipie. I najgorsze ze nie moge sie nafaszerowac lekami...
Zdrówka dla Was:)

Witajcie dziewczynki!

Ja w domku na świetach a tam u rodziców nie ma internetu o teraz was nadrabiam :)

Niestety w drugi dzień świąt przyszła @.. :(:(:(
Zatem czekamy na następny cykl i uda się zobaczysz:)

Witam Was dziewczynki, no my dzisiaj wróciliśmy do Zakopanego. Ale co się tu dzieje, to jakaś masakra:szok: tyle ludzie, że najlepiej siedzieć w domu, a jak nie to wyjechać załatwiać swoje sprawy o 7 rano. Później nie ma sensu, bo korki:tak:
Niestety już mam dość, ledwo przyjechałam zdążyłam się pokłócić z mamą.

butterfly - mam nadzieje że przytulanki będą owocne, my wczoraj też się przytulaliśmy:tak: mam nadzieje że coś z tego wyjdzie.

marcia - widzę że masz maraton po galeriach, terach to chyba są tłumy ludzi:-D

Kasiaczek - strasznie mi przykro, ale razem będziemy testować w styczniu:tak:
Ja będę testować 15, wtedy powinna pojawić się @9jeśli licząc te moje plamienia za @:) Przytulania są co chwilę więc może się uda:)

oj do mnie chyba też powoli przychodzi :-( coś mnie brzuch zaczyna pobolewać
Mnie podoblewa ale po tych plamieniach już sama nie wiemco to oznacza...

Test zrobiłam, niestety jedna kreska:wściekła/y: Czyli wcześniej nie zaszłam:-(

Wierzę, że za miesiąc będą już dwie:)

Chcecie babeczkę urodzinową mojego syna hihih;-)?

Lore od 4 miesięcy sobie to powtarzam, zwłaszcza jak mam 45 dc i @ nadal nie ma... ale jakoś nigdy się nie sprawdziło :/

Pauluś czekam na babeczkę bo strasznie mam ochotę na coś słodkiego :)

reklama
Do góry