reklama
lorelain moja gin kazala mi brac wapno z magnezem na zmiane jednego dnia wapno drugiego magnez bo biore witamine d3 co "sciaga" wapno z organizmu ale dzieki za rade
nula ja korzystam z ovufriend i tam komputet sam analizuje twoj cykl musisz tylko wpisac twoja temperature i objawy
kasiaczek przykro mi ale jeszcze styczen przed nami
koriande rowniez mi przykro i na styczen coraz nas wiecej
gosia gratuluje bety i wspolczuje chorujacych
drugi dzien zakupow uznaje za udany, kupilam buty na sylwestra i troche pierdul takze ok
nula ja korzystam z ovufriend i tam komputet sam analizuje twoj cykl musisz tylko wpisac twoja temperature i objawy
kasiaczek przykro mi ale jeszcze styczen przed nami
koriande rowniez mi przykro i na styczen coraz nas wiecej
gosia gratuluje bety i wspolczuje chorujacych
drugi dzien zakupow uznaje za udany, kupilam buty na sylwestra i troche pierdul takze ok
góralka1990
Fanka BB :)
Ja właśnie zrobiłam sobie pyszną kawkę, czekam na mężusia bo pojechał do swoich rodziców. Mam ochotę się dzisiaj wybrać do znajomych. No tak jest nas coraz więcej na styczeń, :-)
marcia - to chociaż tyle że zakupy udane, mi by też pasowało się wybrać ale na chwile obecną nie mam czasu. Pewnie dopiero jak wrócę do Krakowa.
marcia - to chociaż tyle że zakupy udane, mi by też pasowało się wybrać ale na chwile obecną nie mam czasu. Pewnie dopiero jak wrócę do Krakowa.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, mnie też czeka styczeń, co prawda, testy owu były pozytywne, przylulanko było, @ nie ma ale najprawdopodobniej wszystko zepsuły plamienia w 22 dc :/
-Lorelain-
Karola - wiesz puki nie ma @ zawsze jest nadzieja
Pauluś89
Grudzień 2009
To młodzinka jesteś Ja 23 lata i mam trzyletniego syna chyba nienajgorzej wychowanego Dziś są jego urodziny i piekliśmy urodzinowe babeczki, tort już był u moich rodziców Sam ozdabiał te babki pisakami lukrowymiPauluś zgadza się mam 21 lat
Ja mając 20 lat No i nie jest źlebutterfly - no to ja w takim wieku tez się chajtnełam i byłam w ciąży ... Mati wyrósł na ludzi
Zdrówka dla WasKurcze dziewczyny w domu mam szpital. Wszyscy chorzy! I Ja niestety też. Majeczka miała w nocy powyżej 39 st. Ja ledwo zipie. I najgorsze ze nie moge sie nafaszerowac lekami...
Zatem czekamy na następny cykl i uda się zobaczyszWitajcie dziewczynki!
Ja w domku na świetach a tam u rodziców nie ma internetu o teraz was nadrabiam
Niestety w drugi dzień świąt przyszła @..
Ja będę testować 15, wtedy powinna pojawić się @9jeśli licząc te moje plamienia za @ Przytulania są co chwilę więc może się udaWitam Was dziewczynki, no my dzisiaj wróciliśmy do Zakopanego. Ale co się tu dzieje, to jakaś masakra tyle ludzie, że najlepiej siedzieć w domu, a jak nie to wyjechać załatwiać swoje sprawy o 7 rano. Później nie ma sensu, bo korki
Niestety już mam dość, ledwo przyjechałam zdążyłam się pokłócić z mamą.
butterfly - mam nadzieje że przytulanki będą owocne, my wczoraj też się przytulaliśmy mam nadzieje że coś z tego wyjdzie.
marcia - widzę że masz maraton po galeriach, terach to chyba są tłumy ludzi
Kasiaczek - strasznie mi przykro, ale razem będziemy testować w styczniu
Mnie podoblewa ale po tych plamieniach już sama nie wiemco to oznacza...oj do mnie chyba też powoli przychodzi :-( coś mnie brzuch zaczyna pobolewać
Test zrobiłam, niestety jedna kreska Czyli wcześniej nie zaszłam:-(
Wierzę, że za miesiąc będą już dwie
Chcecie babeczkę urodzinową mojego syna hihih;-)?
-Lorelain-
Pauluś - dawaj tą babeczkę
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Lore od 4 miesięcy sobie to powtarzam, zwłaszcza jak mam 45 dc i @ nadal nie ma... ale jakoś nigdy się nie sprawdziło :/
Pauluś czekam na babeczkę bo strasznie mam ochotę na coś słodkiego
Pauluś czekam na babeczkę bo strasznie mam ochotę na coś słodkiego
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
już leci haha Ale ile frajdy przy zwykłych pisakach lukrowych