reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Lorelain - czytając Twoją historię, chce Ci powiedziec że jestes silna babeczka! Tyle przeszłaś i nadal takadzielna jesteś! Zyczę wytrwana w tym i tych dwóch tłuściutkich kreseczek ! powodzonka!
I zaczynam robić świecę:)
Marcia witaj w klubie też zaczynam od nowa!
Butterfly - super :) trzymam kciuki! Działaj działaj :)

jeszcze was do końca nie nadrobiłam!

sylla - ale że co? ze masz śluz i czujesz jajniki? ... to jest normalne i bez ciąży ;-)... ja w objawy ciąży nie wierze, te same są i przed @, więc to takie objawy jak nie objawy. Pierwszy prawdziwy objaw to brak @ i pozytywny test, jak ktos prowadzi wykres to utrzymująca się wysoka temperatura. Niby są jakies posmaki metaliczne, ja nigdy osobiscie nie mialam, wzmorzone sikanie, śluzy i różne inne dziwne niestworzone historie, ja bym to wsadziła między bajki i cierpliwie czekała na @.

kasiaczek - niestety nikt nie mówił ze będzie lekko, ale nigdy nie sądziłam że akurat mi sie to przytrafi. Wręcz przeciwnie, co jak co problemów w życiu mogę miec dużo, ale nie z robieniem dzieci ;-)

Witam Was dziewczynki, no my dzisiaj wróciliśmy do Zakopanego. Ale co się tu dzieje, to jakaś masakra:szok: tyle ludzie, że najlepiej siedzieć w domu, a jak nie to wyjechać załatwiać swoje sprawy o 7 rano. Później nie ma sensu, bo korki:tak:
Niestety już mam dość, ledwo przyjechałam zdążyłam się pokłócić z mamą.

butterfly - mam nadzieje że przytulanki będą owocne, my wczoraj też się przytulaliśmy:tak: mam nadzieje że coś z tego wyjdzie.

marcia - widzę że masz maraton po galeriach, terach to chyba są tłumy ludzi:-D

Kasiaczek - strasznie mi przykro, ale razem będziemy testować w styczniu:tak:

reklama
Wreszcie skonczyłam was czytać :-)

Lorelain - j apowiedziałam o starankach i dostałam tylko skierowanie na różyczkę i tyle ;( a tyy jakie badania robiłaś!
Zaczynam chodzić prywatnie do lekarza, bo to nie ma sensu :(

Mi mój powiedział, że sylwa spedzamy w łóżku z winem i boboseksem :)

Góralka działaj :) powodzenia!

Galaxia - gratuluje zaręcznyn:) pierścionek super - tez mi się tego typu podobają :)

Ja z moim tylko cywilny wezmiemy, poki co jeszcze sięnie oświadczył ;p mieszkamy już razem, i od tego czasu przepobożna ciotka się do mnei nie odzywa!!!

Galaxia, Annie - mój też to Łukasz ;p i rodzice zaakceptowali naszą decyzję o mnieszkaniu bez ślubu! dziecko - też będą akceptowac, mama mówiła że nie mogąłby być na mnie zła, wiedząc jakie mam prolbemy! Nawet na święta życzyła powiększenia rodziny, mówiąc " ślub kiedyś tam przyjdzie"

Karola - my też planujemy ślub cywilny, bez wesela, ewentualnie jakaś bibka dla znajomych, a tak to za kase którą byśmy na wioelke wesele wydali - wypasiona podróż poślubna :)

Gosheek - powrotu do zdrówka dla was!!

Górala - w styczniu to ja testowac chyba nie bede - moje cykle długie - ten trwał 43 dni..

Do góry