reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik ale szybko się dowiedziałaś :) wow ! gratulacje!! a tatuś zobaczy jak się synuś urodzi to on oszaleje a Ty mu to wtedy wypomnisz i każesz by powiedział synkowi! od razu zmieni zdanie! a córeczka jeszcze może być:)

Obiecane kilka fotek :)

Madziulka moment po porodzie
pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg

Madziulka już ze mną na sali
mój susełek już ze mna na sali.jpg
Króliczek jedzie do domku !! :)
króliczek jedzie już do domku.jpg

Nasza kochana złośnica!
nasza kochana złośnica.jpg

No i tak śpie i śpie :p
drugi dzień w domku.jpg

Załączniki

• pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg
    pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 63
  • mój susełek już ze mna na sali.jpg
    mój susełek już ze mna na sali.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 60
  • króliczek jedzie już do domku.jpg
    króliczek jedzie już do domku.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 49
  • nasza kochana złośnica.jpg
    nasza kochana złośnica.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
  • drugi dzień w domku.jpg
    drugi dzień w domku.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Madziulka super!

Basik gratuluję :) chlopaki sa fajne. U nas tez tatus chcial coreczke, a ma dwoch synkow ;) i jest szczesliwy

Karola ja tez bym brala ten wozek. Najgorsze zakupy sa na ostatnia chwile, albo pod koniec ciazy jak juz nie masz sily.. . :)

Avensis, Marka kciuki zacisniete i czekamy na wasze porody

A my dzisiaj swietowalismy 4mc Szymusia ;) jak ten czas ucieka :)1392576724397.jpg

Załączniki

• 1392576724397.jpg
    1392576724397.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 33
Kasia, Ashlee dzieciaczki super. Ja też już bym chciała tulic małą. I może juz niebawem to nastąpi bo wreszcie mam skurcze, co prawda słabe i nieregularne ale są:-)

Ashlee -jaki przystojniak! o matko!!! nie masz ochoty na synowa bruneteczkę nieco młodsza ;PP:p:p

Avensis! ho ho ho :) &&& zdawaj relacje! neich się zaczyna! i bedzie szybko i w miare do zniesienia!

reklama
Za mna 4 dość silne skurcze, ale nic więcej. Może uda mi się zasnąć. Czuję, że to już to i że dziś będę tulic
córeczkę:-) Trzymajcie kciuki.

Do góry