reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik ale szybko się dowiedziałaś :) wow ! gratulacje!! a tatuś zobaczy jak się synuś urodzi to on oszaleje a Ty mu to wtedy wypomnisz i każesz by powiedział synkowi! od razu zmieni zdanie! a córeczka jeszcze może być:)

Obiecane kilka fotek :)

Madziulka moment po porodzie
pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg

Madziulka już ze mną na sali
mój susełek już ze mna na sali.jpg
Króliczek jedzie do domku !! :)
króliczek jedzie już do domku.jpg

Nasza kochana złośnica!
nasza kochana złośnica.jpg

No i tak śpie i śpie :p
drugi dzień w domku.jpg

Załączniki

• pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg
    pierwsza minutka życia na tym świecie.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 67
  • mój susełek już ze mna na sali.jpg
    mój susełek już ze mna na sali.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 64
  • króliczek jedzie już do domku.jpg
    króliczek jedzie już do domku.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 53
  • nasza kochana złośnica.jpg
    nasza kochana złośnica.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 57
  • drugi dzień w domku.jpg
    drugi dzień w domku.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Madziulka super!

Basik gratuluję :) chlopaki sa fajne. U nas tez tatus chcial coreczke, a ma dwoch synkow ;) i jest szczesliwy

Karola ja tez bym brala ten wozek. Najgorsze zakupy sa na ostatnia chwile, albo pod koniec ciazy jak juz nie masz sily.. . :)

Avensis, Marka kciuki zacisniete i czekamy na wasze porody

A my dzisiaj swietowalismy 4mc Szymusia ;) jak ten czas ucieka :)1392576724397.jpg

Załączniki

• 1392576724397.jpg
    1392576724397.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 37
Kasia, Ashlee dzieciaczki super. Ja też już bym chciała tulic małą. I może juz niebawem to nastąpi bo wreszcie mam skurcze, co prawda słabe i nieregularne ale są:-)

Ashlee -jaki przystojniak! o matko!!! nie masz ochoty na synowa bruneteczkę nieco młodsza ;PP:p:p

Avensis! ho ho ho :) &&& zdawaj relacje! neich się zaczyna! i bedzie szybko i w miare do zniesienia!

reklama
Za mna 4 dość silne skurcze, ale nic więcej. Może uda mi się zasnąć. Czuję, że to już to i że dziś będę tulic
córeczkę:-) Trzymajcie kciuki.

Do góry