reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hurrraaaaa, beta przyrasta jak ta lalalaa, jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupi wreszcie się udało:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!tak się ciesze, gratki Emalko. Zycze nudnej bez mdlosci ciąży i lekkiego porodu, cmok cmok cmok.:tak:

reklama
Emalka jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah! wiedziałam że teraz już musi się udać, z takim asortymentem! bierz jeszcze tego Dupka bierz!!! Wrzesniówko nasza :):):) GRATULACJEEEE!!! nudnych miesięcy! jupi! wszystkie staraczki grudniowe zakończyły swoją przygode staraczkową :) hihih

Marcia - powiem Ci że ja cały czas profilaktycznie biore żurawit od jakiegoś miecha, bo mi tam wychodziło po kilka bakteri raz czułam pieczenie raz nie, wiec gadałam z ginem i profilaktyczine biore sobie, nie zaszkodzi! bo żurawina dla mnie za słodka, ew, herbata lub sok jeszcze.

Cześć Kasoku :-D

Kasia ja tez od listopada pilam czysty sok z zurawiny ale on drogi bo ok 30 zl na 10 dni ale pilam a teraz mi sie skonczyl i od poczatku stycznia nie pilam i od razu sa efekty..

Emalia-->super jest i będzie już super:tak:

kasieczek, marcia--? ja też profilaktycznie biorę żurawit, chociaż mocz bez leukocytów i niewielką ilością bakterii, ale wolę dmuchać na zimne. Jutro robię badania, to się okaże jak żurawit działa.

karola--> a Ty jak tam sobie radzisz, ciężarówko? Kolczyk z pępka wyciągnięty?

no hej, ja nadal czuję się bardzo dobrze, zero dolegliwości, moja cytrynka jest dla mnie bardzo łaskawa :) oby tak dalej :tak:
no żesz kurka, no właśnie muszę się z nim powoli żegnać bo już mi się zaczyna zaczepiać o obrania :zawstydzona/y:

emalia moje gratulacje!!!! a widzisz? mówiłam, w końcu zła passa musi się skończyć!!!

Karola - ah.. szczęściaro ciążowa Ty :) jejku jakoś ciąże innych mi leca, ty już 15tc! wow, mi to sie ciągnęło na maksa!

Avensis - no ja własnie profilaktycznie, co by nie musieć jak cos antybiotyku brac.

Marcia - no własnie sok drogi.. moze ten żurawit sobie kupisz?? mi gin proponował Prenatal urocare, ale wiadomo jakie są ceny prenatali, wiec zamienniczek :)

Karola - ah.. szczęściaro ciążowa Ty :) jejku jakoś ciąże innych mi leca, ty już 15tc! wow, mi to sie ciągnęło na maksa!

no mnie się ostatnio ciągną te tygodnie :sorry:
kurcze, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym przekazać Tobie, Nanncy i Basik trochę tego mojego wspaniałego samopoczucie bo Was biedaczki tak wymioty wymęczyły, że szok, a ja co, ani razu z kibelkiem się nie przywitałam, kilka razy tylko lekko mnie muliło po godz 18 ale szybko przeszło. Średnio to wszystko sprawiedliwe :eek:

wiadomość, z ostatniej chwili, mój mąż jest chyba w ciąży, zjadł pół pudełka ptasiego mleczka a zaraz potem pół słoika papryki konserwowej! :szok::szok::szok: :-D

Karola - mój tez w ciąży :p hihi, on się śmieje, ze mi towarzyszy żeby nie było! zajada sie słodkim, pije cole a mi mówi " Tobie nie wolno kochanie" :) i co chwile sobie coś kupuje bo ma smaka! Ale na sama myśl o porodzie to już tak ochoczo nie patrzy :-D

reklama
Moj tez ma zachcianki , ostatnio dwa wieczory pod rzad stalam i nalesniki z nutella mu smazylam bo sie mu po nocach snily :-)

no karola czas zasuwa jak zobaczylam ze to juz 15 tc to normalnie szok..

u mnie dzisiaj siara sie pokazala poraz pierwszy

Do góry