Hurrraaaaa, beta przyrasta jak ta lalalaa, jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupi wreszcie się udało!!!!!!!!!!!!!!tak się ciesze, gratki Emalko. Zycze nudnej bez mdlosci ciąży i lekkiego porodu, cmok cmok cmok.
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Emalka jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah! wiedziałam że teraz już musi się udać, z takim asortymentem! bierz jeszcze tego Dupka bierz!!! Wrzesniówko nasza GRATULACJEEEE!!! nudnych miesięcy! jupi! wszystkie staraczki grudniowe zakończyły swoją przygode staraczkową hihih
Marcia - powiem Ci że ja cały czas profilaktycznie biore żurawit od jakiegoś miecha, bo mi tam wychodziło po kilka bakteri raz czułam pieczenie raz nie, wiec gadałam z ginem i profilaktyczine biore sobie, nie zaszkodzi! bo żurawina dla mnie za słodka, ew, herbata lub sok jeszcze.
Cześć Kasoku
Marcia - powiem Ci że ja cały czas profilaktycznie biore żurawit od jakiegoś miecha, bo mi tam wychodziło po kilka bakteri raz czułam pieczenie raz nie, wiec gadałam z ginem i profilaktyczine biore sobie, nie zaszkodzi! bo żurawina dla mnie za słodka, ew, herbata lub sok jeszcze.
Cześć Kasoku
Emalia-->super jest i będzie już super
kasieczek, marcia--? ja też profilaktycznie biorę żurawit, chociaż mocz bez leukocytów i niewielką ilością bakterii, ale wolę dmuchać na zimne. Jutro robię badania, to się okaże jak żurawit działa.
kasieczek, marcia--? ja też profilaktycznie biorę żurawit, chociaż mocz bez leukocytów i niewielką ilością bakterii, ale wolę dmuchać na zimne. Jutro robię badania, to się okaże jak żurawit działa.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola--> a Ty jak tam sobie radzisz, ciężarówko? Kolczyk z pępka wyciągnięty?
no hej, ja nadal czuję się bardzo dobrze, zero dolegliwości, moja cytrynka jest dla mnie bardzo łaskawa oby tak dalej
no żesz kurka, no właśnie muszę się z nim powoli żegnać bo już mi się zaczyna zaczepiać o obrania
emalia moje gratulacje!!!! a widzisz? mówiłam, w końcu zła passa musi się skończyć!!!
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Karola - ah.. szczęściaro ciążowa Ty jejku jakoś ciąże innych mi leca, ty już 15tc! wow, mi to sie ciągnęło na maksa!
Avensis - no ja własnie profilaktycznie, co by nie musieć jak cos antybiotyku brac.
Marcia - no własnie sok drogi.. moze ten żurawit sobie kupisz?? mi gin proponował Prenatal urocare, ale wiadomo jakie są ceny prenatali, wiec zamienniczek
Avensis - no ja własnie profilaktycznie, co by nie musieć jak cos antybiotyku brac.
Marcia - no własnie sok drogi.. moze ten żurawit sobie kupisz?? mi gin proponował Prenatal urocare, ale wiadomo jakie są ceny prenatali, wiec zamienniczek
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola - ah.. szczęściaro ciążowa Ty jejku jakoś ciąże innych mi leca, ty już 15tc! wow, mi to sie ciągnęło na maksa!
no mnie się ostatnio ciągną te tygodnie
kurcze, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym przekazać Tobie, Nanncy i Basik trochę tego mojego wspaniałego samopoczucie bo Was biedaczki tak wymioty wymęczyły, że szok, a ja co, ani razu z kibelkiem się nie przywitałam, kilka razy tylko lekko mnie muliło po godz 18 ale szybko przeszło. Średnio to wszystko sprawiedliwe
wiadomość, z ostatniej chwili, mój mąż jest chyba w ciąży, zjadł pół pudełka ptasiego mleczka a zaraz potem pół słoika papryki konserwowej!
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Karola - mój tez w ciąży hihi, on się śmieje, ze mi towarzyszy żeby nie było! zajada sie słodkim, pije cole a mi mówi " Tobie nie wolno kochanie" i co chwile sobie coś kupuje bo ma smaka! Ale na sama myśl o porodzie to już tak ochoczo nie patrzy
reklama
Moj tez ma zachcianki , ostatnio dwa wieczory pod rzad stalam i nalesniki z nutella mu smazylam bo sie mu po nocach snily :-)
no karola czas zasuwa jak zobaczylam ze to juz 15 tc to normalnie szok..
u mnie dzisiaj siara sie pokazala poraz pierwszy
no karola czas zasuwa jak zobaczylam ze to juz 15 tc to normalnie szok..
u mnie dzisiaj siara sie pokazala poraz pierwszy