reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

basik--> w najmniej oczekiwanym momencie Cud się zdarzy, zobaczysz:tak:
kasieczek--> podziwiam Cię bardzo za wytrwałość pomimo tych dolegliwości. Ja mam mniejsze dolegliwości, a chyba bardziej narzekam:baffled:
marcia--> dobrze, że Mały zdrowy:-)
karola--> gratulacje z okazji bijącego serduszka :-)

Ja wczoraj byłam na wizycie i miałam trzecie badanie prenatalne i Malutka zdrowa jak ryba i waży już 1440gram. Ginka powiedziała, zebym tak na 3700 g wagi była przygotowana. No, zobaczymy. Brzuch mam coraz większy i coraz bardziej mi ciężko, ale do 17 grudnia, czyli do następnej wizyty, będę chodzić do pracy.

Pozdrowienia dla Wszystkich :-)

reklama
Marcia - Niezła wyciskarka!! ja jakoś soku z pomarańczy nie moge, nie dobrze mi od razu. nie wiem dziwne to bo jak zjem normalnie pomarańcza to jest oki! Ja robie koktajle. daje owoce jakie mam i blenderuje :) to w sumie bardziej jak mus owocowy :) mniami :)

:)

Karola - chwaliłas się już bliskim???

z rodziny wie tylko moja mama, na dniach chyba powiemy rodzicom męża i jego siostrze :tak:
dziadków zostawiam sobie na gwiazdkę, wymyśliłam dla nich fajny prezent ;-)

btw. muszę zmienić suwaczek by był zgodny z wiekiem ciąży wg USG.

Ostatnia edycja:
basik w planach mam sprezentowanie im koszulek z jakimś fajnym napisem sugerującym, że zostaną pradziadkami, to będzie ich pierwszy prawnuk/ prawnuczka więc będą mieli super pamiątkę :tak:

Karola potem zapytam moja Pati o adres stronki na ktorej mozna zamowic fajne ubrania i koszulki z roznymi wlasnymi napisami....bo moje dziecko jest niepocieszone ze wszedzie sa body z napisami typu najleprza mama na swiecie czy najleprzy tata na swiecie a nic nie ma o siostrze :-) wiec zaczela grzebac w necie zeby znalezc cos dla malego z odpowiednim napisem i trafla na ta stronke.
jak chcesz to potem wstawie :-)

kurczaki nie wiem czy znowu pecherz mnie nie bierze....juz nie wiem co mam robic...pije duzo wody zeby wyplukiwac potencjalne bakterie, pije czysty sok z zurawiny, biore probiotyki, podcieram sie od gory w strone odbytu zeby czegos nie przeniesc i znowu ma, te uczucie parcia :-( a miesiac temu przeciez bralam antybiotyk...jutro moze zawioze siuski do analizy do diagnostyki albo w poniedzialek, zobacze.

wczoraj maz przygnal moj samochod od mechanika i oprocz rozrusznika wymienil lozyska i amortyzatory i wszystko kosztowalo mnie 1000 zl :-( mam nadzieje tylko,ze teraz moj samochodzik bedzie dzialal jak trzeba.

uciekam budzic Pati i wioze ja do szkoly bo chce wyprobowac autom:-)

Milego dnia!

http://www.koszulker.pl/product_info.php?id=197&cat=24

Ostatnia edycja:
Cześc dziewuszki!

U nas tak ciemno i buro że masakra..

MIałam dzis na miasto smigać, ale od rana co chwile mi sie brzuch spina, wiec chyba zrezygnuje. Dodatkowo pół nocy żebra mi nawalały jak fiks. A ta mała akrobatka daje mamuśce!!

reklama
Do góry