reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik - ja Ci mówie, zapoczątkowałam odwoływanie HSG przez zaciążenie i tak to już poleci!! kciuki trzymam rzecz jasna, fluidków tez Ci mogę przesłać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No i niech sie dobrze dzieje ;)

A termin @ jutro czy pojutrze? jak jutro bedzie bladzioch to nam na betke smigaj :)

Ostatnia edycja:
Kasieczek termin "@ w soboté wiec czekam na niedziele i tlusciutkie II kreski.Bety nie mam jak zrobic bo mieszkam w Irlandii.
Dziekuje za fluidki i kciuki
Marcia dziekuje za kciuki i fluidki

basik ale super!!!!

kasieczek odwołała zabieg, ja odwołałam i Ty też odwołasz!!!!

ale passa!!!!

musimy to opatentować i będziemy sprzedawać ten patent staraczkom, trzeba się umówić na HSG, kilka razy musi coś pokrzyżować nam plany a potem bach i jest fasolka!!!!

mówie Wam, opatentujemy ten pomysł i będziemy obrzydliwie bogate! :-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu,Karola z tym HSG to naprawde powazna sprawa,ja skierowanie mam od kwietnia i ciagle przekladane z roznych powodow a to infekcja,a to wyjazd ,a to dwa razy pod rzad zepsuta aparatura w szpitalu,ewidentnie cos w tym jest:-D:-D:-D zaprosmy tu inne staraczki niech umawiaja sie na badanie HSG i ciaze maja u nas gwarantowana:-D

Do góry