reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Jestem i ja....
kasia ale ci corcia podrosla super.
u mnie tez ok leukocytow nie ma , bakterii tez i jak sie okazalo drozdzakow tez nie mam wiec wychodzi ze dostalam uczulenia od wkladki , progesteron tez ok posluchalam serduszka krystianka i zapragnelam detektora tetna plodu ale sie boje ze bede to sprawdzac nieumiejetnie i co za tym idzie bede schizowac jak ne wykryje serducha no i troche kosztuje a za ta kase moge kupic cos innego . Poza tym bylam w galerii i kupilam 2 spiochy i bodziaki w 5-10-15 bo byla jakas przecena .
Zmeczylam sie tym bieganiem i leze sobie

reklama
emalia--> witaj :-) I odganiam te złe myśli i przesyłam dobre fluidy:tak:

kasieczek--> podziwiam Cię, że przy takich dolegliwościach myślisz o drugim dziecku kiedyś. Ja dziecko i owszem, ale stan ciąży nie jest moim ulubionym stanem.

Nanncy, karola--> jak samopoczucie?

Dziewczyny, powiedzcie mi, jak przeżyć ten cholerny test obciążenia glukozą?:szok:

Takie łóżeczko zakupiliśmy dla naszej Małej :
ŁÓŻECZKO RADEK II 4 KOLORY SZUFLADA KOŁYSKA 13 EL (3657527371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Taki wózek:
NOWY WÓZEK BAVARIO 3w1 NAJNOWSZA KOLEKCJA 2013 HIT (3589990128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I taką komodę:
komoda KLUPŚ fantazja z przewijakiem KOLORY -Śląsk (3645219186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Muszę się bliżej przyglądnąć temu leżaczkowi:tak:

Marcia - gratuluje wizyty!! Ile wazy Krystianek?? no ja bym z tym detektorem nie szalała - po pierwsze kasa, po drugie moze ci wiecej nerwów przyspozyć niż spokoju! Dobrze ze nie ma infekcji :)

Avensis - ja ogarnęłam glukoze choć bałam sie ze bede bełtać, bo jeszcze mam takie zapedy! ale kupiłam cytryne (szukałam taką miekką soczystą) pani mi wcisnęla połówkę i było oki. po 40 minutc prawie na krzesle zasnęlam, ale potem było lepiej. Idzie ktos z tobą na badanie? jedziesz autem? proponuje po badaniu udać sie do domku od razu, ja jeszcze chodziłam po sklepach a w drodze do domku mnie zesłabiło i czekałam kucając na chodniku az mój po mnie przyjdzie.
A co do dzieci.. kochana nie wyobrażam sobie miec jednego maluszka! kocham dzieci, i chce mieć 3 choć :) jak staraliśmy sie o dzidzie naszą, co nie było łatwe, mówiliś my ze robimy dzieci hurtowo, bo później moge juz wogóle nie zajśc. Jednak teraz, wiem ze nie da rady się starać za szybko, bo nie podołam z maluszkiem jak bym ponownie miala sie tak czuć. Jednak o najgorszych stanach ciązowych już zapomniałam, to już minęło ! ale iedy zdecydujemy się, nie wiem.. bo jakbym znów zaległa to mój by nie ogarnął zajmowąc się mną dzieckiem domem i zarabiać. Także o tym nie myślimy póki co. ale na córci nie poprzestaniemy mimo wszytsko :) a zreszta każda ciąża inna wiec kto wie jak będzie nastepnym razem jak się uda!

Kasia krystianek tydzien temu wazyl 410 g to byl 21 tc a dzisiaj nie mialam usg .

avensis ja dzisiaj tez dostalam skierowanie na nasza kochana glukoza i musza ja zrobic przed nastepna wizyta . Ja to pije ja na bezdechu jednym halstem tzn biore gleboki wdech wstrzymuje oddech wypijam i wypuszczam powietrze to powoduje ze nie czuje sie tak smaku . Tak pije wszystkie niedobre rzeczy :-)

reklama
Heloł. A co tu taka cisza jasie pytam???

Dziewczynki, co do glukozy, to dacie rade wypić. Jak ja dałam rade bez cytryny i to jeszcze wrzątek to i wy dacie. Fakt faktem jest to strasznie niedobre, ale czego się nie robi dla zdrowia dzidzi :)

JaK się czujecie brzuchatki?

Nancy- wszystko ok?
Basik- wer ar ju ?

U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła, cycki bolą, głowa boli i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.

Miłego dzionka kochane me:)

Do góry