reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja to tak na spokojnie bo jak bylam we wtorek na polowkowym to wszystko sprawdzone ale mam nadzieje ze juz mocz ok bo rano bylam w labie i zanioslam siuski. Takze kasiu powodzenia i kciukasy.

karola jak tam robisz betke dzisiaj czy sobie darujesz?

nanncy jak sie czujesz?

ashlee annie jak tam u was jak dzieciaczki?

reszta naszych kochanych staraczek pozdrawiam i fluidy ciazowe przesylam :-)

reklama
Witam Was kochane przy kawusi.

Pozdrawiam Was wszystkie. Nie nadrabiam nawet wszystkiego bo mam jakiegoś doła przedterminowego ( Przed @). Już wiem to podświadomie ,że jak zawsze nic z tego. Ehhhh

Z tego co wyłapałam.

Nancy- jak tam sytuacja dzisiaj? Daj znać jak sie czujesz?
Basik- wydaję mi się kochana ,że ty będziesz pierwsza po Karolci :)
Marciu- łaps łaps twoje fliudki :) Wózeczk wybrałaś piękny!!! Pościel teżcudna ale łóżeczko jakoś mi nie podchodzi. Mi sie najbardziej podobają Klupś. ŁÓŻECZKO KLUPŚ SAFARI SZUFLADA ŻYRAFKA MIŚ MATERAC (3652294428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kasieczku- daj znać jak tam po wizycie.
Buttereczko- :********* Współczuje fachowca. Mnie by szlag trafił, nienawidzę fajansu. Dziękować opatrzności ,że mam męża budowlańca i złotą rączkę. Wszystko robi sam,a jak czegoś nie wie, to popyta znajomych fachowców czy kierowników budów i się naumie :)
Gratuluję pięknej utraty wagi. Trzymam kciuki za dalsze spadki:)
Ashlee- jak tam chłopcy? Ja ty się czujesz? Wracasz powoli do normy?
Avensis- witaj po latach :D Pozdrawiam serdecznie ciebie i brzuszek :)

Dziewczyny, dzisiaj lepiej :tak:. Ale nie chcę zapeszać. Mąż ma urlop więc siedzi w domu i w razie co w każdej chwili możemy jechać na Izbę. To dla mnie duży komfort psychiczny... Nie brałam no-spy ani magnezu narazie. Spałam w skarpetkach, żeby było mi ciepło. Zobaczymy jak dzisiaj będzie...

Ja po wizycie, wszystko oki. Mała wazy 705g, termin z usg 24 luty!

Gin powiedział ze jak twardnieje brzuch to magnez nawet do 3 razy po 2 tabl dziennie, jak magnez nie zadziała to nospa!

Ide robić obiadek, potem się ustosunkuje do postów! buziaki! ;)

Witam Was poniedziałkowo :)

U nas czas pędzi tak szybko, że ledwo nadążam z tym tempem :) hehe, a jeszcze niedawno mogłam leżeć, nudzić się i narzekać że ciężko mi :pP Szymuś dalej grzeczny, wieczorem lubi sobie z nami "posiedzieć", ale za to w nocy raz mi się budzi(ok 2, 3) i dopiero o 6, oby tak już mu zostało. Zaliczyliśmy dzisiaj spacerek, jak tylko wyszło piękne słoneczko. Wczoraj się nie udało, bo jak wyszliśmy to zaczęło padać...

Kasia gratuluję udanej wizyty:* leżaczek dobrze się spisuję, tym bardziej jak jestem sama w domu to leżaczek wszędzie się zmieści i mogę go w ciągu dnia położyć jak nie śpi np. w kuchni i spokojnie coś zrobić.

Marcia z tymi zakupami posezonowymi to masz rację, bo koszty tych wszystkich piękności dla maluszków to kosmos...

Emalia bez dołów mi tu! Uszy do góry, czekamy z Tobą i odganiamy @! i od Basik też :))

Butterko ale szalejesz z tymi kilogramami, podziwiam :))

reklama
Ashlee - w takim razie na bank go kupuje ;) też mi pasuje by np w salonie go mieć jak będe cos robić, ew jak mnie nie bedzie a tatuś bedzie przed kompem to mu dzidzie z lezaczkiem wstawie i po sprawie ;)

Do góry