reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
KAROLA, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się cieszę !!! Wczoraj wieczorem przed kompem aż krzyknęłam haha mąż się pyta: co się stało? a ja na to: Karola z forum jest w ciąży! :-)

Annie, również gratuluję córci. Trzymaj się dzielnie :happy2::happy2::happy2:

Jeny jakie tu piękne wiadomości od rana!!!

Annie - ogromnie gratuluję z okazji urodzin córeczki!!! Czekam na fotki!

Karola - pamiętam Cie od kiedy pojawiłam się na forum czyli od sierpnia 2012!!! Najpierw na "staraniach po raz pierwszy" Później na tym wątku. Ogromne gratulacje! Strasznie się cieszę!!!

Karola - wiedziałam!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!! nosz rewelacja!! jupi jupi jupi!!! Teraz szybciutko wybrać wyniki tsh i śmigac do endo! no i zrób sobie, nawet na własną rekę progesteron!! Alez sie ciesze!!

Ja dzis po tej glukozie! jakos to ogarnęłam, choć po 40 minutach od wypicia, ziewałam jak fiks tak mi się spać chciało, ale to i noc miałam do bani. potem było oki i nawet po sklepach pochodziła, i jakies 300m przed domem tak mnie zesłabiło, poty zimne oblały, ze musiałam dzwonić po swojego, bo bym sama nie doszła! Może to i z głodu.. Albo i z takiej ilości cukru!!

Marcia - witaj w klubie, noc to ja miałam beznadziejna i budziłam sie co chwile. snią mi sie koszmary - choć nie oglądam horrorów, nie czytam żadnych takich rzeczy ani nic, nie wiem skąd takie sny u mnie, ale w nocy sie obudziłam, mojego nie było i strach mnie jak fiks obleciał, ze jak mój wrócił koło 3 i zostawił klucze u kumpla ( wiec musiał dzwonić domofonem) to nawet sie na niego nie wydarłam, tylo czekałam az do łożka wparuje i mnie przytuli co bym mogła spokojnie zasnąć!!

Ashlee - dzięki za przekazanie info :)

No i laseczki - staraczki zapisywac sie na HSG - co byście mogły odwoływac przez zaciazenie :):):)

Ostatnia edycja:
Aniu Gratulacje!!!!!!
congrats-on-baby-girl.png

Załączniki

• congrats-on-baby-girl.png
    congrats-on-baby-girl.png
    26,1 KB · Wyświetleń: 21
Oj ja rodzę a tu takie wieści :D Karola cudnie naprawdę!!! Tak strasznie sie cieszę :)

Ja teraz wcinam kolacje a Nelusia śpi sobie obok jak aniołek. Powiem Wam ze porod bolał jak cholera i gdyby nie moja mama to napewno bym sie poddała. A ta mnie tak wzięła w obroty ze jak o 2.20 odeszły mi wody przy rozwarciu na 3 palce to o 4.22 urodziłam malutką :) krocze mam całkowicie ochronione jedynie skóra trochę pękła i tam mam jeden szew :)

Annie - GRATULACJE :-) I zazdraszczam Ci, że masz TO już za sobą. Ja, póki co, przygotowuję się psychicznie do testu obciążenia glukozą. Za tydzień go zrobię, chyba:confused:

Karola- fantastycznie wieści. Bardzo gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze szło :tak:

annie widziałam zdjęcia Nelki, prześliczna!!!! gratulacje!!!!

ale czaaaaad, Ty się rozpakowałaś a ja zobaczyłam II kreski :-D:-D:-D

w przyrodzie musi być ład i porządek, hehe, jedna OUT, druga IN :-p :-)

Dziewczyny dzięki za te wszystkie miłe słowa, za słowa otuchy gdy łapałam doła, za opierniczanie mnie i sprowadzanie na właściwy tor gdy miałam doły i gadałam głupoty, dziękuję za wszystko, dziękuję za to, że jesteście!

i-love-you-this-much.jpg

Załączniki

• i-love-you-this-much.jpg
    i-love-you-this-much.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 21
Karola - widzisz :) życie jest piekne, no i teraz sama widzisz, że na każdego przychodzi ten moment!!

Avensis - cześc dziewczyno!!! cio tam u Ciebie!!!

ja wyniki glukozy mam w porządku, tylko z morfologii krwi hematokryt ciut za niski ale nie wiem co to oznacza. MArciu wiesz może??? ( już wszytko wiem :) )

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tam Karola?? Dowierzasz??? no i jak Twój chłop przyjął tą blada kreskę do wiadomości???

Annie - chyba samopoczucie dopisuje jak CIe tu widac ;):):) mamuśko! wrzuć fotkę małej :)

Do góry