reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola
Czyżby sie kroiło kolejne odwołane HSG na naszym staraczkowym forum :)

hahaha ale by był czaaaaaad!!!!!!!

dobra, spokojnie, muszę panować nad emocjami... nadal nie wierzę w to co widziałam... boję się, że to jakiś sen i zaraz się obudzę i będzie po staremu...

chyba dziś oka nie zmrużę :baffled:

reklama
widział, wpadłam do sypialni jak bomba, rzuciłam się na niego ale był tak zaspany, ze chyba do niego nie dotarło co mówię :-D

potem jak po raz 10 weszłam do sypialni i powiedziałam, ze dosyć spania, ma wstać i zobaczyć czy ja czasem nie mam jakiś zwidów to zwlókł się z łóżka, obejrzał test i wypalił:

"łeeeee, jakaś blada ta druga kreska..."

no ja Cię pikolę, myślałam, że patelnią strzelę co by się obudził raz a dobrze, faceci to muszą mieć chyba czarno na białym, przynajmniej mój, bo on to myślał, że to będą takie dwie, czerwoniaste krechy, że aż po oczach będą go raziły :-D:-D

ps. idę spać, żeby szybciej było jutro :-p

Karola, Karolaaaa !!!!!!!!!!!! ja Cie kręcę !!! ale emocje :-D No ja też spać nie mogłam wtedy, co chwile brałam test w łóżku do łapy i podświetlałam w nocy telefonem, sprawdzając pod światło, czy dobrze widzę a mąż zareagował podobnie do Twojego, więc wszystko w normie :))))))

Annie, kciukasy za poród !!!!!!!

Idę se rzygnąć przed snem z wrażenia ....

Ostatnia edycja:
Sory, ze sie wkradam na Wasz watek, ale bardzo mocno trzymalam kciuki za Karolę. A teraz wykresik był bardzo obiecujący. No i sie doczekałam!

karola - po cichutku gratuluje, trzymam kciuki! Kibicuje Ci od dawna, bo sie juz w kilku miejscach spotkalysmy. To napawa optymizmem, ze i mi sie w końcu szczęśliwie uda. &&&&&&&

Kurna to ja z tych wczorajszych swoich emocji gdzies przegapilam tego bladzioszka karoli no to trzymam jeszcze mocniej kciuki zeby dzisiaj bladzioszek stal sie coraz mocniejsza kreseczka :-)

a ja sie obudzilam i spac nie moge oczywiscie siusiu mi sie chcialo ale i mama mi sie przysnila i leze sobie i rycze w lozku ot taki mozna powiedziec srodek nocy....

reklama
KAROLA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annie ur o 4 22 Nelcia ma 3250g i 54cm, Annie jest padnięta ale szczęśliwa :))
Gratulujemy mamuśka:*

Ale fajny ten październik :))
:-D:-D

Do góry