reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Czesc kobietki przedstawiam wam Krystianka

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ashlee niunio jest slodziutki niestety mleka poki co niewiele wiec sie dokarmiamy bo bym musiala siedziec caly czas z nim przy piersi i bym byla wycienczona. Poki co przystWiam go do piersi ile sie da i dostaje butle.
za to mam pecha do wspollokatorek najpierw bylam w sali z dziewczyna bardzo sympatyczna i pomocna ale strasznie halasliwa jej maly jadl i spal jak susel a ta to albo gadki z rodzinka ale tak sie darla jakby nie rozmawiala przez tel to trzaskala drzwiami od lazienki ze zawalu mozna dostac itd ale dziaj wyszla za to ja spadlam z deszczu pod rynne . Mnie przeniesli do jakiejs starej baby i to nie wiem jakiej narodowosci i w jakim jezyku ona gada:confused: Noz kurna ja to zawsze trafie...

Marcia, przesliczny Krystianek!!! Ja mam juz coraz silniejszy instynkt mamowy i jak ogladam takie noworodki to płacze.... :)
Ps. To niezle trafilas ze wspollokatorkami, eh, wspolczuje...

Co tu taka cisza? Jak tam mamuski i ciezaroweczki?

My czekamy z wystesknieniem na ladna pogode, zeby w koncu ruszyc sie z domu, a tu zamiast sloneczka nieprzyjemne wiatry :/ zrobilam wlasnie tiramisu kokosowe, ktore wrzucilam do lodowki na noc ;) ktora jutro wpada na kawe? ;)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

ashlee ja poprosze kawaleczek ciacha :-) nie jadlam jeszcze takiego

my dalej w szpitalu bo wczoraj niby crp spadlo ale jeszcze bylo ponad norme wiec pani dr chciala jeszcze dzisiaj sprawdzic czy nie ma infekcji w nereczkch wiec czekamy na wyniki badan i moze dzisiaj sie uda.
Karmimy sie cycem i mm dzisiaj spalam ponad 6 godz wiec nie jest zle. Jak maly spi to ja siedze i sie gapie na niego jak durna i od razu mam lzy szczescia w oczach ze sie udalo :-)

milego dnia!

Marcia - no to kciuki by się dzis udało do domku juz wyjśc!! oj tez tak miałam że ryczałam jak bóbr ze szcześcia!

Ashlee - ożesz.. tiramisu!! no u nas pogoda do bani, pada dodatkowo, już mala któryś dzień z rzędu nie była na spacerku! lipnie lipnie!

A my dzis po lepszej nocce, choć cycolenie nocne trwało prawie 2 h, ale za to mała spała po 4h! wiec jupi :) za to wczoraj urzędowąła od 4 nad ranem i Matka padała na twarz! dzis bedzie lepszy dzień :)

reklama
hej moje kochane!

nie było mnie u Was chyba od niedzieli, a wszystko z braku czasu...
wróciłam do pracy... tak, tak wiem... nie powinnam... mój Gin też nie był tym pomysłem zachwycony :baffled::baffled::baffled:

ale, don't worry, nie wróciłam na długo, nie mam zamiaru pracować do lipca :-D
wróciłam na tydzień by zwolnienie nie przekroczyło 31 dni i ten zakichany staż mi się nie przedłużył :baffled:

ogólnie nie jest źle, zwolnili mnie z dyżurów na przerwach, nie muszę też odprowadzać dzieci na autobus szkolny, do pracy i z pracy jeżdzę autem, a po pracy leżę ile się da.

no brzucho twardnieje więc zapobiegawczo sobie no-spę biorę, jutro lub w sobotę planuję iść do Gina sprawdzić jak tam się ma moja szyjka czy nic się nie pogorszyło przez ten tydzień.

doczytam Was wieczorem lub w weekend bo teraz już muszę zmykać, paaaa

marcia gratulację!!!! Krystianek jest uroczy!!! wygląda jak wypisz wymaluj z tego zdjęcia z usg 3D, które miałaś w miniaturce, te same rysy, teraz jak wstawiłaś zdjęcia to mogę porównać i jestem pod wrażeniem jak takie usg potrafi dokładnie oddać wygląd dziecka.

Do góry