reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj prywatnie i co się okazuje, dzidziuś jest i wyglada na to ,że ma się dobrze. Nawet nam serduszko migło . We wtorek ide do pacana co mnie nastraszył i zobaczymy czy teraz coś zobaczy ( przynajmniej daje fotki i mam za darmo badania). A w środe idę do tej co dzisiaj.

Marcia- cudowny!!!! Ile to potrwa zanim moje tak urośnie :)
Kasiu- dziękuję za wsparcie i kontakt :****

reklama
Widzisz emalia wiedzialam ze musi byc dzidzia to juz przestan sie denerwowac i postaraj sie zrelaksowac...a nim sie obejrzysz ty wstawisz takie zdjecia jak ja dzisiaj :-) goraco ci tego zycze..

Emalia--> rewelacyjna wiadomość. Bardzo się cieszę. To będzie wyjątkowe Dziecko, zobaczysz :-)

marcia--> ładny synek:tak:

Kasia--> jak samopoczucie? Myślisz, że wytrzymasz do terminu, czy rozpakujesz się wcześniej?
Ja chciałabym wytrzymać jeszcze równe 3 tygodnie, bo mój eM od 14 lutego ma urlop i jeśli wtedy się zacznie, to będzie ze mną rodził. Natomiast jeśli zacznie się wcześniej, to nie wiadomo, czy wstrzeli się to w wolne eMa, bo eM na zmiany pracuje i ma dyżury.
Póki co, od czasu do czasu zaboli brzuch jak na @ i czasami stwardnieje mi brzuch, ale nic więcej się nie dzieje.

Avensis - ja do 14 chciałabym być już rozpakowana.. bo mam dość tych nudności.. z chodzeniem cięzko. byłam dzis na zakupach pochodziłam pomalutku po sklepie i ledwo żyje brzuch bolał i leżeć musiałam. także jak tylko donoszona będzie ciaża tzn skończony 37tc to zaczynam pić liście z malin, myć okna i swojego wykorzystywać! ale to sie musze dowiedzieć czy mi wolno przy gbsie dodatnim! ja już licze dni, czekam aż sie lepiej poczuje, wole chodzić niewyspana niż z nudnościami, no bo ile można! No ja mam tyle lepiej ze mój w domku pracuje, i w każdym momencie bedzie!

Hej dziewczyny :) ja tak z doskoku was czytam i juz sie nie moge doczekać na wasze dzieciatka.
Emalko gratuluje ci kochana z całego serca :*
U nas szał pał bo kupiliśmy mieszkanie i sprzedaliśmy nasze. Do końca marca mamy sie wyprowadzić a nowe juz sie remontuje. Za tydzien chrzciny wiec tez sporo przygotowan. No i możliwe ze trzeba bedzie wziac ślub na szybko zeby uniknąć płacenia podatków :D no zycie nam sie odwraca do góry nogami ale w pozytywnym sensie :) jak będziecie juz po terminie albo dzien przed to Wam podam przepis na magiczna miksturę po ktorej urodziłam w ten sam wieczór :D
Trzymamy z Nelką za Was mocno kciuki i kibucujemy zeby szybko poszło :*
ImageUploadedByForum BabyBoom1390665382.358058.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1390665382.358058.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390665382.358058.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!!!!! Zebyscie sie nie martwily, informuje ze jestem i poki co sytuacja u mnie opanowana. Odezwe sie za jakis czas bo narazie odpoczywam i nie mam dostepu do netu.

Emalia, no tylko na szybko Tobie napisze ze bardzo sie ciesze ze wszystko sie dobrze zakonczylo :))) Nawet sobie nie wyobrazam jakiego stresa mialas ostatnio. Bu
ziak dla Ciebie i fasolki :*

emalia juuuupi!!!!!!! ;-);-);-);-);-);-)

annie nie mogę się napatrzeć Nelcię! zmiana mieszkania, ślub, no rzeczywiście sama zmiany, no ale fajnie, grunt, że zmiany na lepsze!!!!

nanncy 3 maj się!!!! dużo zdrówka i jak będziesz tylko mogła to daj znać co u Ciebie bo się martwiłyśmy. Dużo odpoczywaj!

marcia nie zamarzłaś? strasznie mrozy w Twoich stronach! brrrrrrrrrr

kasieczek jeszcze ciut i się rozpakujesz, jakie mam przeczucie :tak:

Nanncy--> dobrze, że wszystko dobrze i oby tak już do końca.

annie--> niezły przewrót u Was, ale fajnie, że na lepsze :tak: Nelcia jest boska:-)

kasieczek--> ciekawe, która z nas będzie pierwsza:confused:

Ja dziś robiłam znów badania, bo we wtorek wizyta u gin i na szczęście hemoglobina podskoczyła po żelazie, no i glukoza 75, więc w normie. Na poprzedni wynik miała, chyba, wpływ moja zachcianka w postaci pepsi...ekhm, tzn. kilku puszek w ciągu 2, czy 3 dni... Ale ważne, że jest lepiej.

reklama
Dziewczyny, rece opadaja, 2 razy probowalam Wam opisac przez telef. co sie dzialo ze mna i za kazdym razem kasuje mi ta wiadomosc :/ A dodam, ze byla meeeeega dluga, nosz kurka, no!
Moze pozniej sie uda, albo jutro.

Do góry