reklama
emalia82
Fanka BB :)
Basik- współczuje kochana. Dasz rade dla dzidzi. po kroplówce będzie tylko lepiej.
Marka- serdecznie gratuluje!!! Pochwal się Zuzanką
Karolka- :*
Marcia- no i coraz bliżej tej cudownej chwili Stówka już minęła
Ashlee- Co tam kochana u Was?
Nanncy- no to masz zachciankę kochana. Współczuje tej wysypki. A wapno pijesz?
Kasieczku- jak się czujesz? Juz za 10 tyg możesz rodzić Ale fajnie
Buterko- nie dajcie się naciągnąć. Mój prawnik prowadzi teraz sprawe kobiecie która miała ino stłuczkę a ubezpieczalnia już dwa razy podnosiła wartość szkody. Ostatecznie wyliczyli ponad 30 tys czyli wychodziłoby na to że tamtego auto do kasacji a auto normalnie odjechało z miejsca zdarzenia. Trzeba buć czujnym.
No i udało mi się trochę odpisać.
Pozdrawiam i ściskam Was kochane :*
Marka- serdecznie gratuluje!!! Pochwal się Zuzanką
Karolka- :*
Marcia- no i coraz bliżej tej cudownej chwili Stówka już minęła
Ashlee- Co tam kochana u Was?
Nanncy- no to masz zachciankę kochana. Współczuje tej wysypki. A wapno pijesz?
Kasieczku- jak się czujesz? Juz za 10 tyg możesz rodzić Ale fajnie
Buterko- nie dajcie się naciągnąć. Mój prawnik prowadzi teraz sprawe kobiecie która miała ino stłuczkę a ubezpieczalnia już dwa razy podnosiła wartość szkody. Ostatecznie wyliczyli ponad 30 tys czyli wychodziłoby na to że tamtego auto do kasacji a auto normalnie odjechało z miejsca zdarzenia. Trzeba buć czujnym.
No i udało mi się trochę odpisać.
Pozdrawiam i ściskam Was kochane :*
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Cześć dziewczynki!
Basik - no współczuje, wiem dokładnie co przezywasz, ale po kroplówkach będzie lepiej!!! Trzymaj sie kochana!!!
Emalka - już od poczatku lutego moge bezpiecznie rodzić wiec 2 miechy i może przed terminem sie uda czego bym barddzo sobie życzyła!
Posegregowałam troche rzeczy, ale dzis spina mi się często brzuch wiec już sobie odpoczywam!!
Basik - no współczuje, wiem dokładnie co przezywasz, ale po kroplówkach będzie lepiej!!! Trzymaj sie kochana!!!
Emalka - już od poczatku lutego moge bezpiecznie rodzić wiec 2 miechy i może przed terminem sie uda czego bym barddzo sobie życzyła!
Posegregowałam troche rzeczy, ale dzis spina mi się często brzuch wiec już sobie odpoczywam!!
Basik, ojejuś....jak ja Ci współczuję.... :-(Mi pobyt w szpitalu zakończył wymioty, czego bardzo Ci życzę. Kroplówka unormuje Ci ogólny stan i polepszy samopoczucie. Po wyjściu ze szpitala byłam długo na ostrej diecie, w zasadzie do dzisiaj w większości się jej stosuję. Pomogło. jakby co to pisz !!!
Emalia, Karola, wapna narazie nie biorę. Zmieniłam wczoraj pościel i odstawiłam mleko smakowe i dzisiaj jakby poprawa, ale tfu tfu !!!! Nie zapeszam... jejku, mam tylko nadzieję, że to nie moje mleko aaaaaaaaaaaaa
Emalia, Karola, wapna narazie nie biorę. Zmieniłam wczoraj pościel i odstawiłam mleko smakowe i dzisiaj jakby poprawa, ale tfu tfu !!!! Nie zapeszam... jejku, mam tylko nadzieję, że to nie moje mleko aaaaaaaaaaaaa
Basik, moja dieta to dosłownie dieta lekkostrawna jak przy silnym zatruciu pokarmowym. Jakiś tydzień, może dłużej po wyjściu ze szpitala, stosowałam się bardzo rygorystycznie a później stopniowo wprowadzałam inne rzeczy. Niedługo minie miesiąc i nie tknęłam jeszcze całkowicie NIC smażonego poza rybą, z której zdjęłam panierkę. Szczegóły napisałam Ci na priv. Trzymaj się!
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Basik, Nanncy - ja na diecie lekkostrawnej jestem do dziś!! smazonego nie jem wogóle. Jak mnie najdzie na coś ciężkiego ( ostatnio był to sok z kapusty kiszonej) to potem płace za swe czyny!
Czysty barszczyk, rybke upiec w fili, warzywa wloszczyzne udusic i bedzie ale ryba po grecku. Cholera jak tu przejsc na diete czysto cukrzycowa normalnie zamiast sie bardziej ograniczac to ja ciagle jem cos niedozwolonego
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
No na wigilii szału nie będzie. Ale ja jakoś już przyzwyczajona jestem, choć obok ryby po grecku nie wiem jak przejde obojętnie. ewentualnie zjem i będe cierpiec!
A tak to barszczyk jak pisała Marcia, pierogi może ale to zależy z czym bo kapusta odpada, grzyby tez. ale u mnie mamcia wyjątkowo lekkie ruskie zrobi dla mnie i siostry ziemniaki tylko bez kapusty. No szału nie będzie ale.. to wszytsko bysmy my dobrze się czuły i raczej w porze wieczornej jak to ma sie na wigilie gdzie ja już czuje nudności nie będę rzucała się na jedzenie, zwłaszcza ze 2 wigilie przede mną!
A tak to barszczyk jak pisała Marcia, pierogi może ale to zależy z czym bo kapusta odpada, grzyby tez. ale u mnie mamcia wyjątkowo lekkie ruskie zrobi dla mnie i siostry ziemniaki tylko bez kapusty. No szału nie będzie ale.. to wszytsko bysmy my dobrze się czuły i raczej w porze wieczornej jak to ma sie na wigilie gdzie ja już czuje nudności nie będę rzucała się na jedzenie, zwłaszcza ze 2 wigilie przede mną!