reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik- współczuje kochana. Dasz rade dla dzidzi. po kroplówce będzie tylko lepiej.
Marka- serdecznie gratuluje!!! Pochwal się Zuzanką :)
Karolka- :*
Marcia- no i coraz bliżej tej cudownej chwili :) Stówka już minęła :)

Ashlee- Co tam kochana u Was?
Nanncy- no to masz zachciankę kochana. Współczuje tej wysypki. A wapno pijesz?
Kasieczku- jak się czujesz? Juz za 10 tyg możesz rodzić :) Ale fajnie :)
Buterko- nie dajcie się naciągnąć. Mój prawnik prowadzi teraz sprawe kobiecie która miała ino stłuczkę a ubezpieczalnia już dwa razy podnosiła wartość szkody. Ostatecznie wyliczyli ponad 30 tys czyli wychodziłoby na to że tamtego auto do kasacji a auto normalnie odjechało z miejsca zdarzenia. Trzeba buć czujnym.

No i udało mi się trochę odpisać. :)

Pozdrawiam i ściskam Was kochane :*

Cześć dziewczynki!

Basik - no współczuje, wiem dokładnie co przezywasz, ale po kroplówkach będzie lepiej!!! Trzymaj sie kochana!!!

Emalka - już od poczatku lutego moge bezpiecznie rodzić wiec 2 miechy i może przed terminem sie uda :) czego bym barddzo sobie życzyła!

Posegregowałam troche rzeczy, ale dzis spina mi się często brzuch wiec już sobie odpoczywam!!

Basik, ojejuś....jak ja Ci współczuję.... :-(Mi pobyt w szpitalu zakończył wymioty, czego bardzo Ci życzę. Kroplówka unormuje Ci ogólny stan i polepszy samopoczucie. Po wyjściu ze szpitala byłam długo na ostrej diecie, w zasadzie do dzisiaj w większości się jej stosuję. Pomogło. jakby co to pisz !!!

Emalia, Karola, wapna narazie nie biorę. Zmieniłam wczoraj pościel i odstawiłam mleko smakowe i dzisiaj jakby poprawa, ale tfu tfu !!!! Nie zapeszam... jejku, mam tylko nadzieję, że to nie moje mleko aaaaaaaaaaaaa :szok:

Basik, moja dieta to dosłownie dieta lekkostrawna jak przy silnym zatruciu pokarmowym. Jakiś tydzień, może dłużej po wyjściu ze szpitala, stosowałam się bardzo rygorystycznie a później stopniowo wprowadzałam inne rzeczy. Niedługo minie miesiąc i nie tknęłam jeszcze całkowicie NIC smażonego poza rybą, z której zdjęłam panierkę. Szczegóły napisałam Ci na priv. Trzymaj się!

Basik, Nanncy - ja na diecie lekkostrawnej jestem do dziś!! smazonego nie jem wogóle. Jak mnie najdzie na coś ciężkiego ( ostatnio był to sok z kapusty kiszonej) to potem płace za swe czyny!

Czysty barszczyk, rybke upiec w fili, warzywa wloszczyzne udusic i bedzie ale ryba po grecku. Cholera jak tu przejsc na diete czysto cukrzycowa normalnie zamiast sie bardziej ograniczac to ja ciagle jem cos niedozwolonego :no:

reklama
No na wigilii szału nie będzie. Ale ja jakoś już przyzwyczajona jestem, choć obok ryby po grecku nie wiem jak przejde obojętnie. ewentualnie zjem i będe cierpiec!

A tak to barszczyk jak pisała Marcia, pierogi może ale to zależy z czym bo kapusta odpada, grzyby tez. ale u mnie mamcia wyjątkowo lekkie ruskie zrobi dla mnie i siostry ;) ziemniaki tylko bez kapusty. No szału nie będzie ;) ale.. to wszytsko bysmy my dobrze się czuły i raczej w porze wieczornej jak to ma sie na wigilie gdzie ja już czuje nudności nie będę rzucała się na jedzenie, zwłaszcza ze 2 wigilie przede mną!

Do góry