To już chyba koniec stosowania mojej oliwki Nivea "hypoalergicznej"...:-(Dostałam jakiejś swędzącej wysypki !!! I teraz w sumie nie wiem od czego to bo od kilu dni używam tej oliwki i 2 dni temu mąż kupił mi szampon rumiankowy zamiast brzozowego bo nie było i jeszcze chwyciłam za inny żel pod prysznic bo mi się skończył... I teraz muszę odstawić chyba wszystko bo nie wiem od czego to jest. Dziwne tylko, że na brzuchu i piersiach wysypki nie mam, tylko głównie ręce i trochę nogi (a smarowałam się cała, może niepotrzebnie...trzeba było sprawdzić przez kilka dni jedną rękę...). Aha, no i może to głupie ale wczoraj piłowałam paznokcie nowym pilniczkiem papierowym, który jak tylko wyjęłam zionął chemia na kilometr !!! Az mężowi dałam do wąchania . Wiem, że wysypka potrafi wywalić w innych miejscach ale czy to możliwe, żeby od dotykania dłoni wywaliło alergię na ciele? Hmmm....
A, no i do tego zeżarłam dziś musli z Lidla a po zjedzeniu patrze na opakowanie a tam pełno dwutlenku siarki bo zostały nią zakonserwowane suszone owoce w musli !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaa (((((((( Codziennie piję też po 2 małe mleka łaciate smakowe, które oczywiście mają różne składniki "E"... Załamałam się....
Jak już zaczęłam coś jeść i lubić to się okazuje, że nie powinnam. Czy naprawdę muszę z tego wszystkiego rezygnować? Pomóżcie...
Marcia, ja ostatnio 2 dni ryczałam przez Mojego.... wiem co czujesz... trzymaj się.
A, no i do tego zeżarłam dziś musli z Lidla a po zjedzeniu patrze na opakowanie a tam pełno dwutlenku siarki bo zostały nią zakonserwowane suszone owoce w musli !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaa (((((((( Codziennie piję też po 2 małe mleka łaciate smakowe, które oczywiście mają różne składniki "E"... Załamałam się....
Jak już zaczęłam coś jeść i lubić to się okazuje, że nie powinnam. Czy naprawdę muszę z tego wszystkiego rezygnować? Pomóżcie...
Marcia, ja ostatnio 2 dni ryczałam przez Mojego.... wiem co czujesz... trzymaj się.
Ostatnia edycja: