reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nelka i Szymuś prześliczne, Ashlee, Annie zapewne Was duma rozpiera, że macie takie cudne dzieciaczki!!! też już takie chce :tak::tak::tak::tak:

co do smarowania to ja od samego początku smaruję cycuchy i brzuch zwykłą oliwką Bambino, ja z natury mam bardzo suchą skórę i większość balasmów zamiast nawiliżać to mam wrażenie, że zawsze jeszcze bardziej wysuszały mu skórę, na Lipcówkach 2014 wiele dziewczyn poleca oliwkę z Nivea Baby Dream czy Dream Baby, no jakoś tak. Jak mi się skończy Bambino, co niebawem nastapi kupię sobie właśnie taką.

wczoraj i przedwczoraj po raz pierwszy zaczęło mnie delikatnie mulić, z kibelkiem się nie witałam bo to bardzo delikatne było ale no jak z zegarkiem w ręku zaczęło się koło godz 18 tak więc termin "poranne mdłości" to jakaś ściema :-D

brzuch mi wyskoczył :szok: zawsze płaski jak decha a teraz :szok: rano jest w miarę ale już popołudniu widać go znacznie, jak tak dalej pójdzie to w pracy na dniach zaczną snuć domysły, hehe

reklama
Nanncy mozesz przeciez karta ciazy to nie jest druk scislego zarachowania tylko zwykla kartka z podstawowymi danymi o przebiegu ciazy. Ja mam dwie tylko jedna na nfz a druga z prywatnej kliniki a zaswiadczenie do bedikowego wezmiesz od jednego gina .
ja sie smaruje bio oilem ale ja mam caly brzuch w rozstepach to tylko smaruje po to zeby nie swedziala skora a jak ktos ma tendencje do rozstepow to swiety Boze nie pomoze :-)

Dziewczyny co do oliwki to NAJLEPSIEJSZA wrecz rewelacyjna jest z serii rossmanowskiej babydream czy jakoś tak! boska, nie ma szans na wysłuszczenie, bardzo mało ma składników i gdzieś w zestawieniu tych wszystkich specyfików na brzuch była wysoko! A! i koszuje 12 pln jest wydajna, bo ja drugą stosuje. ale sie przyznam ze nie codziennie! zwłaszcza na poczatku bo strasznie mi sie niedobrze robiło jak brzucha dotykałam, tak jest do tej pory, ale już lepiej :)

Ale.. co ma byc to bedzie, nie od smarowania do konca zalezy czy beda rozstepy czy nie, tylko od genów. Ja smaruje od poczatku, ale cyce mi wywaliło i na lewym się pojawiły!

Karola - no tak tak, mdlości nasilają się wieczorem, te poranne to bujda ;p

Emalko - hop hop???

A ka wam wstawie brzucha mego i zestawienie z trzech roznych etapow

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 27
  • image.jpg
    image.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 31
No ja kupiłam już Nivea Baby oliwkę ale nie "dream" tylko hypoalergiczną. Ładnie pachnie :) Po wypłacie kupię pewnie tą Rossmanowską co Kasieczek poleca ale muszę ja najpierw obwąchać :-D

Marcia
, fajne zestawienie brzuszków :)))

Karola, ja potwierdzam: mdłości znam jedynie wieczorne, właśnie te po 18ej. Przychodziła ta godzina i zaczynało mnie właśnie mulić, jak opisujesz. Zostało do dziś. Ale pocieszające jest to, że od rana np. jestem w stanie sporo zrobić :) Dlatego wszystko ogarniam od rana, żeby potem spokojnie pozdychać :tak:

Cześć dziewuszki!!

Marciu piekny domeczek Krystianka ;)

U mnie wczoraj remont był - dokłądali grzejniki, no i od dzis wielkie sprzatanie, sama dużo nie podziałam, ale jest i mój i mama w sobote przyjeżdzą dopomóc! No bo chce już posprzątac na tip top!

No nic, trzeba zbierać siły na te porządki!

Kasia ja tak od godziny leze i zbieram sie do sprzatania....i mie wiem jak mam to zrobic bo miednica dalej boli ale w domu mam sajgon wiec musze zacisnac zeby i brac sie do roboty

Hej kochane.dziękuje za pamięć. Staram sie trochę odizolować od forum , od wykresów itd bo za dużo myślę. Pozwoliłam sobie skopiować poniższy tekst , bo w sumie nie ma co się więcej rozpisywać.

Byłam u endo w sumie stwierdziła ze mam zaczątki Hashimoto ale mam dobre TSH więc nie będzie wprowadzać leków ona nie widzi przyczyn poronien z powodu tarczycy tylko bardziej z mojej psychiki mam badac tsh co pół roku chyba ze zajde, to wtedy mam robic częściej badanie jezeli przekroczę 2, to mam do niej sie zgłosic no i mam 3mm guzka ale na razie luzik, do kontroli za 2 lata chyba ze ciąża to wiadomo no i tyle tempki nie mierze na forum nie pisze wykresu nie uzupełniam musze odpuścić faktycznie bo tylko choroby psychicznej sie nabawię a w ciąze i tak nie zajde więc luz, blues i orzeszki a co u was?

Pozdrawiam Was wszystkie :********************

reklama
Do góry