reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam:)))

Marcia super że wizyta udana :))) teraz odpoczywaj jak najwięcej!
Karola kciuki za wizytę &&
Kasiu kochana to TYLKO 3 miesiące, wiem że się dłużą tym bardziej przy Twoich dolegliwościach, ale pomyśl że już niedługo będziesz tulić swoją malutką kruszynkę i wtedy będziesz najszczęśliwsza na świecie :*
Butterko gratulację! Widać po spodniach różnicę, super!
A ja dzisiaj zamówiłam ubranko dla małego na chrzest : Ubranko do chrztu rampers garniturek 62 68 chrzest (3691179865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Karola - Ty się nie martw tylko ciesz się ze czujesz się jak się czujesz - mowie CI to ja - rzygacz pospolity z nudnościami na karku przez prawie 24/h!

Ashlee - dzieki, pamietam jak ty sie meczyłas i całowałaś muszle,a ja pisałam Ci, że moge za Ciebie to przecierpieć bylebym była w stanie błogosławionym!! wykrakałam :p

Dzien dobry!

ashlee ale bedzie elegant:-D..
tak mi sie dobrze spalo chyba maly zszedl mi z pecherza bo juz macica wyzej i czuje go czasami nad pepkiem i tak bylo super spac bez wstawania na siusiu....
fakt faktem ze troche ograniczylam picie wody pije tyle co zawsze przed ciaza bo ginka zawsze mi przypomnina zeby pic duzo a ja potem sikam i sikam i zaraz mam jakies dolegliwosci zwiazane z cewka moczowa itd bo ile mozna sikac....
ot taki wyklad o sikaniu z rana :-D Milego dnia!

super się zaczął dzień, M. dzowni o 7 rano, że w drodze do pracy urwał koło w aucie, na drodze była ogromna wyrwa, której nie zauważył, wpadł w nią i po kole
zadzwonił na policję, czekał na nich ponad godzinę, łaskawie przyjechali, spisali notatkę i tyle :baffled:

KArola - no nieciekawie, ale dziś najwazniejsza jest wizyta!!! &&&&&&!! nie nerwować się, bo z nerwów koło sie i tak nie naprawi!

Marciu - to ile TY wody pijesz?? bo ja zalezy od dnia, raz wiecej, a raz praktycznie wogóle. A spanie miałam takie do duupy że hej, czułam jakby ktoś mi rozrywał skórę na brzuchu! A mała u mnie jakos w poprzek leży, czuje ją w lewym boku na dole, a nogami masakruje mi żebra po prawej stronie! Taki mały wiercipiętek :)

Kasia tak normalnie to mysle ze 1,5 l wypijala lacznie ze wszytkimi plynami tj herbata itd a jak pije na przymus to tak do 2,5 l czystej wody i rozne inne rzeczy plynne ale wtedy to siedze i poprostu popijam wode caly czas

karola to faktycznie kiepsko z tym samochodem...

Cześć gwiazdy ! :-D

Kasia - piękne kartki, ale masz zdolności :)
Karolina - zawsze coś, chyba samochody się na nas uwzięły ;) ale nasz na szczęście już w domu - ale i tak ciężko przeżyć koszt naprawy :blink:
Marcia - ja też piję dużo wody i herbat :) wody ok 2 - 2,5 litra, a herbat w ciągu dnia z 5 :) więc trochę tych litrów chłonę ;-)

A co u reszty dziewczyn?

:-D u nas padła elektronika pompy i okazało się,że chodził non stop na trybie awaryjnym, ale ktoś mądry wykręcił lampkę egr i nie było widać,że się świeci.
I po naprawie od razu odżył i chodzi o wiele lepiej :-D

reklama
wpadam sie przywitac ,bo juz dlugo mnie nie bylo
ale odrazu sie usprawiedliwiam-mam zle wiadomosci moja macica jest w ksztalcie serca co ,,moze ,,uniemozliwiac mi zajscie w ciaze :-:)-:)-( koniecznie musze wykonac HSG aby mieli lepszy obraz macicy i jajowodow.Badania meza w porzadku ,badania moich hormonow w porzadku oprucz prolaktyny po obciazeniu(podwyzszona 18to krotnie):-:)-:)-:)-(.Przepraszam ze nie odnosze sie do Waszych postow ale brak we mnie zycia i nadziei:-:)-(

Do góry