reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia ale masz tych stresów... współczuję, chociaż najważniejsze, że z Krystiankiem wszystko w porządku.

Trzymam kciuki za wszystkie i pozdrawiam. Uciekam, bo mój książę właśnie się obudził i zaczyna wołać z drugiego pokoju :-)

reklama
Cześc dziewczynki!!

Żyje sobie z dnia na dzien, ale ostatnio jakies doły mnie łapią, wkurzenie. No mam dość, że nie ma dnia bym się dobrze czuła, co bym nie zjadła to potem to czuje i nudności i nudności i kwasy.. az szkoda pisac- w kółko to samo. A to jeszcze 3 miechy! Także, nie chce mi się nawet na forum tu siedzieć.. No nie myślałam ze kiedyś to powiem, ale jestem zmęczona ta ciążą i nie umiem znaleźć w tym radości za wiele..

Dzisiaj to chyba MARKA ma planowane CC, czy mi się coś pomyliło??

No i KAROLA - jutro wizyta &&&&&!!

Nanncy - mi w 16tc już sie brzuch zaokroąglił :)

Marcia - jak tam u Ciebie teraz sprawa wygląda??

Kasia siedze w poczekalni i czekam na wizyte . Wczoraj byla raz krew ze skrzepem , na szczescie maly sie rusza.

mareczka jak nie urodzila do dzisiaj to tak dzisiaj miala mies cc

Jestem po wizycie.....i jak zwykle wszystko wyglada ok tzn.
Zbadala mnie znowu dokladnie, obejrzala szyjke i oczywiscie ani kropelki krwi, szyjka dluga zamknieta, zrobila mi czystosc nie ma bakterii ani drozdzakow, macica rosnie juz jest 2p czyli chyba dwa palce nad pepkiem, powiedziala zeby do szpitala sie nie pchac bo moge jeszcze cos zlapac ( bo u nas legionella w wodzie) a dopoki nie mam silnego krwawienia z bolem brzucha i dopoki maly rosnie ksiazkowo to nie panikowac i sie nie denerwowac bo to prawdopodobnie albo jest jakas nadzerka, albo wlokniaczek albo polip a nie zawsze da sie to zobaczyc na usg nawet najleprzym. Takze troche sie uspokoilam nawet kazala mi za duzo nie lezec powiedziala ze tak 3-4 razy w ciagu dnia po godzince max.

Marcia :) to super,że wszystko dobrze!
cieszę się, ale co się nadenerwujesz to Twoje!

WP_000345.jpgWP_000346.jpg moje - 8 kg :)
mało różnicy widać, ale spodnie wiszą i to sporo :)

Załączniki

• WP_000345.jpg
    WP_000345.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 42
  • WP_000346.jpg
    WP_000346.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D To sie nazywa pomrocznosc ciazowa....pisalas ze czujesz sie swietnie , jestes pelna energii nic ci nie dolega jakbys w ciazy nie byla wiec sie pytalam czy dalej taki stan sie utrzymuje? Jak pisalas o swoim samopoczuciu to mialam wrazenie ze fruwasz jak skowronek :-)

Do góry