reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Cześc dziewczynki!!
Żyje sobie z dnia na dzien, ale ostatnio jakies doły mnie łapią, wkurzenie. No mam dość, że nie ma dnia bym się dobrze czuła, co bym nie zjadła to potem to czuje i nudności i nudności i kwasy.. az szkoda pisac- w kółko to samo. A to jeszcze 3 miechy! Także, nie chce mi się nawet na forum tu siedzieć.. No nie myślałam ze kiedyś to powiem, ale jestem zmęczona ta ciążą i nie umiem znaleźć w tym radości za wiele..
Dzisiaj to chyba MARKA ma planowane CC, czy mi się coś pomyliło??
No i KAROLA - jutro wizyta &&&&&!!
Nanncy - mi w 16tc już sie brzuch zaokroąglił
Marcia - jak tam u Ciebie teraz sprawa wygląda??
Żyje sobie z dnia na dzien, ale ostatnio jakies doły mnie łapią, wkurzenie. No mam dość, że nie ma dnia bym się dobrze czuła, co bym nie zjadła to potem to czuje i nudności i nudności i kwasy.. az szkoda pisac- w kółko to samo. A to jeszcze 3 miechy! Także, nie chce mi się nawet na forum tu siedzieć.. No nie myślałam ze kiedyś to powiem, ale jestem zmęczona ta ciążą i nie umiem znaleźć w tym radości za wiele..
Dzisiaj to chyba MARKA ma planowane CC, czy mi się coś pomyliło??
Nanncy - mi w 16tc już sie brzuch zaokroąglił
Marcia - jak tam u Ciebie teraz sprawa wygląda??
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
No to Marciu kciui za wizyte i daj znac jak będziesz po!!!!&&&&!!
Jestem po wizycie.....i jak zwykle wszystko wyglada ok tzn.
Zbadala mnie znowu dokladnie, obejrzala szyjke i oczywiscie ani kropelki krwi, szyjka dluga zamknieta, zrobila mi czystosc nie ma bakterii ani drozdzakow, macica rosnie juz jest 2p czyli chyba dwa palce nad pepkiem, powiedziala zeby do szpitala sie nie pchac bo moge jeszcze cos zlapac ( bo u nas legionella w wodzie) a dopoki nie mam silnego krwawienia z bolem brzucha i dopoki maly rosnie ksiazkowo to nie panikowac i sie nie denerwowac bo to prawdopodobnie albo jest jakas nadzerka, albo wlokniaczek albo polip a nie zawsze da sie to zobaczyc na usg nawet najleprzym. Takze troche sie uspokoilam nawet kazala mi za duzo nie lezec powiedziala ze tak 3-4 razy w ciagu dnia po godzince max.
Zbadala mnie znowu dokladnie, obejrzala szyjke i oczywiscie ani kropelki krwi, szyjka dluga zamknieta, zrobila mi czystosc nie ma bakterii ani drozdzakow, macica rosnie juz jest 2p czyli chyba dwa palce nad pepkiem, powiedziala zeby do szpitala sie nie pchac bo moge jeszcze cos zlapac ( bo u nas legionella w wodzie) a dopoki nie mam silnego krwawienia z bolem brzucha i dopoki maly rosnie ksiazkowo to nie panikowac i sie nie denerwowac bo to prawdopodobnie albo jest jakas nadzerka, albo wlokniaczek albo polip a nie zawsze da sie to zobaczyc na usg nawet najleprzym. Takze troche sie uspokoilam nawet kazala mi za duzo nie lezec powiedziala ze tak 3-4 razy w ciagu dnia po godzince max.
butterfly21
hope & love
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marciu - ciesze sie ze na wizycie wszytsko oki!! mam nadzieje ze bedziesz teraz spokojniejsza!!
Butterko - no no no Mega gratulacje! nieźle!!
Butterko - no no no Mega gratulacje! nieźle!!
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola dalej fruwasz:-) ?
yyy... ale o co chodzi? sorry ale ja dziś nie kumata jestem za bardzo...
no jutro, ale mam stresa, denerwuję się czy wszystko jest ok.
nadal czuję się fantastycznie i aż zaczyna mnie to... martwić :-(
Ostatnia edycja:
reklama
To sie nazywa pomrocznosc ciazowa....pisalas ze czujesz sie swietnie , jestes pelna energii nic ci nie dolega jakbys w ciazy nie byla wiec sie pytalam czy dalej taki stan sie utrzymuje? Jak pisalas o swoim samopoczuciu to mialam wrazenie ze fruwasz jak skowronek :-)