reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

witam...
Gosheek,Seeyou
trzymam kciuki za wasze testowanka i zeby@ nie przyszla
nadrabiam powoli czytanie ale i tak nie pamietam co komu odpisqc,ehhh,,,,stara jestem i glowa juz nie ta...rozumek nie chce sie wlaczyc:shocked2:
p.s.wszystkie Slicznotki jestescie ze hooo,hooo!!!!!
zycze milego dnia....

reklama
marcia tak to jest z naszą służbą zdrowia, ale całe szczęście że trafiłaś na panią doktor, która podeszła do tematu poważnie!!!
basik dzięki, dzięki chociaż do mojego testowanka jeszcze długo (albo mi sie tak ciągnie) o ile wcześniej nie przyjdzie wredna @......bo wlasnie czuje jak mi sie robi pryszcz na nosie!!!<nerwus>

marcia Ja mieszkalam na Zielonych wzgórzach ale na Piasta jezdzilam do babci ns ul. Towarowa wiec to bylo moje drugie osiedle, zreszta potem miałam też na tym osiedlu przyjaciółkę.

Czesc dziewczyny.... ja tylko na chwilke bo ucze sie tzn powtarzam mam dzis dwa egzaminy i potem dwa razy 3h prkatyk i na tym tez egzaminy... poporstu pieknie... dzieki bogu ze to ostatni dzien... a nie stop w piatek egzamin o 2.... zjede... ale piatek ostatni dzien potem dopiero od 4 do 11 egzaminy pisemmne..... ah bosh obym wyztrzymala :-D

reklama
Do góry